reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzieki dziewczyny wczoraj o 23:20 zostałam ciocia :D mały ma 49 cm i waży 2350 gramm. Jaki malutki ale urodził się ponad dwa tygodnie za wcześniej.
Miłego dnia :)
Gratulacje ciociu! :-)

Bylam u lekarza ... Mam skierowanie do diabetyka bo wyniki mialam takie 92,198,176....
To ja mam cukrzyce, wyniki mialam sporo wyzsze wiec nie panikuj za bardzo. Ciesz sie kochana ze Cie tak od razu przyjeli, na moim zadu.piu od 2 miesiecy sie do diabetologa dostac nie moge :mad: Glukometr i paski kupilam sobie bez recepty, a diete dostalam od kolezanki z innego miasta. Da sie na niej przezyc, nie martw sie tak bardzo:*

reklama
Nikita to rzeczywiscie masz nieciekawie. Ja będąc na karowej na badaniach przy okazji weszlam na oddział patologii ciazy, to było we wtorek, a w czwartek miałam sie zgłosić do szpitala do tego programu. Ale dobrze ze masz świadomość zagrożenia. Dieta sama w sobie nie jest zła, powiedziałabym ze opiera sie na bardzo racjonalnym żywieniu, tyle ze człowiek chciałby sobie na jakaś zachciankę pozwolić a tu lipa tzn zeby nie było ja mam odwrotny problem bo mi cukier za bardzo spada wiec zachcianki u mnie jak najbardziej. Tyle ze ja nie mam ochoty na nic i zamiast przytyć to w tym miesiącu schudłam 1 kg....

Patka,gratulacje dla szczęśliwej cioci!!!!

EwciaZ,też taka senna jestem. Spałam 19-6. :rolleyes:

Dziewczyny,głowa do góry,dacie radę nawet na diecie.... nie każda kobieta może powiedzieć,że w ciąży była na diecie ;) ...

a ja już wróciłam u lekarza mi zeszło wizyta o prawie 2 godziny się opóźniła .......... moja księżniczka rośnie jak na drożdżach dzisiaj równo 1kg :-) wszystko ok z malutką i ogólnie też dostałam zaświadczenie na szkołe rodzenia po świętach pewnie pójdę bo teraz jeszcze trochę zasmarkana............

tylko mnie gin wystraszył i on chyba siebie też jak mi sprawdzał szyjke to pojawiła się krew ale sprawdził dokładnie i okazało się że to z nadżerki jakieś naczynko pękło ale że to nic wspólnego z ciążą i mam sie nie martwić.......

ps. wpadłam na ciekawy artykuł o nowych zasiłkach od 2016 roku nas też by objęło z tego co czytałam szczególnie korzystne dla osób bezrobotnych pozbawionych prawa do zasiłku myślicie że to prawda czy przed wyborczy pic na wodę ???
Dostaniesz pieniądze na dziecko, ale stracisz inne zasiłki

A nie ma szansy dogadania się żeby wrócić wcześniej?

Byłam dzisiaj na glukozie, wszystko ok, a jutro wizytka i idę już na L4, kurczę z wizyty na wizytę spada mi hemoglobina zawsze o 0,2 nie ma jeszcze tragedii bo teraz jest 11,2 ale obawiam się że lekarka będzie mi kazała już zacząć łykać żelazo bo teraz mi spadło o 0,2 w dwa tygodnie, no nic zobaczę jutro co mi powie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry