reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ewa wierze ze dobrze sie czujesz ale musisz trzymać dietę i monitorować poziom glukozy we krwi, a bedzie dobrze. Powinien Ci lekarz dać receptę na paski i wtedy dostaniesz glukometr w aptece za darmo. Bedziesz sobie mierzyć glukozę to bedziesz wiedzieć jak masz z tym cukrem.

co sie stalo z suwaczkami ze ich nie ma?

Dzieki dziewczyny za rady ja mam wizyte w czwartek to wszystko powiem.
Nadodatek mnie nadgarstek lewej reki boli....

witajcie!
ja się kiepsko czuje głowa i podbrzusze mnie boli.. Do tego jeszcze ta pogoda dołuje mnie..
Widzę że mam troche do nadrobienia..

Kropka, z tym cukrem to nie ja :)

pogoda bez sensu, zimno i pada, chociaż w piątek podobno ma być słońce, nie wytrzymam śniegu znowu ): już się cieszyłam wiosną...

a ja się pochwalę, że od wczoraj mamy auto! (:)

reklama
Jak zwykle chwilę mnie nie było. Wszystkie teraz na glukozę chodzicie to może i ja się wybiorę... Planowałam po świętach, ale ciężko będzie bez mazurków dzień przed wytrzymać:)

Mi się ostatnio ciągle spać chce. Dziś spałam od 21 do 6 i jeszcze 45 minut w ciągu dnia.

Do góry