reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Patka gratulacje dla cioci i mamusi!!! Z tym śniegiem to żartujecie? :-) Oby nie powtórzyła się sytuacja sprzed dwóch lat, kiedy to święta wielkanocne były białe.
A mnie dziś solidnie pobolewa podbrzusze, jak przed okresem. To chyba rozciągająca się macica.

U nas deszcz ze śniegiem :/ Kolejna wielkanoc z śniegiem się zapowiada.

Jestem juz po glukozie - do przeżycia.. jedynie najgorszy moment to zaraz po wypiciu, myślałam, że ją zwrócę. Potem nawet jakoś zleciało. Polecam zaraz po wypiciu wziąć dwa małe łyczki czystej wody, żeby wypłukać ten smak z ust, bo on pogarsza sprawę ;(

Patka gratulacje :)
ja po glukozie -wstrętna była ,ale da się przeżyć ...dla mnie najgorsza była ta pierwsza godzina -było mi niedobrze,gorąco i spac mi się chciało....
potem juz coraz lepiej ;)
Makabrę przeżyłam w Medicover przy okazji tego badania ,bo przyszły dwie dziewczyny -koleżanki ,jedna w ciazy wysokiej z krwawieniem takim ,że ślad za nią szedł ....okazało sie ,że koleżanka ją odwoziła do pracy i jak ta wysiadła juz z samochodu ,potoczył jej sie samochód i popchnęła ja tak niefotunnie ,że upadła na brzuch ....
po badaniu ,które miała błyskiem okazało się ,że dziecko żyje ,ale najprawdopodobniej łożysko sie odkleiło bo krew lała się z niej strumieniem ....zaraz było pogotowie,nosze ,bieganina ,krew podłączona ,nogi wyżej .....i przerażenie w oczach tej dziewczyny......
także w każdym momencie trzeba uważać ...

byłam dziś popodglądac mojego Żaba ...i ginka nie widziała jeszcze tak ruchliwego dziecka ,jest większy niż czas ciąży :)
byle tak dalej :)

miłego dnia -mimo pogody ,która mnie z lekka przeraża ,bo jedziemy na Wielkanoc w góry ,a ja mam juz letnie oponki ;)

reklama
Do góry