reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ewa ja farbuje, bo przy moich ciemnobrązowych włosach już widać duuuuzo siwych, więc nie mam wyboru, moja mama też szybko miała siwe.
Thriade z masażami trzeba uważać! nie mozesz leżeć (bo sie leży na brzuchu), max może sie masować 15 minut i to w odpowiedni sposób. Ja to rehabilitantki chodzę od 14 r.ż. ona mi czasem jak musi to nastawi, babka z dużym doświadczeniem starsza mam do niej pełne zaufanie. Także wytłumaczyła mi, ze w ciąży masaż to ostateczność u dobrego specjalisty. Ona mnie przyjmie jak będzie bardzo bolało ale z ograniczeniami. Lepiej basen zadziała, choć ryzyko infekcji. Ja osobiście byłam w sobote na basenie i na biczach wodnych (jest tam taki tunel wodny) a w piątek dosłownie "gryzłam" juz podłogę i pomogło :-) choć gin kazał unikać. Trzeba wybrać mniejsze zło.
Angi właśnie miałąm napisać gdzie jesteś? :-) A moze bys posmarowała kremem z wit. E Oliwce te wargi.
Ewczis nie wiem co to.

Klaudia....slabo,dobre okreslenie :D.... obecnie czesto fryzjer to luksus,czas dla siebie,poprawa humoru,dobra kawka,pielęgnacja i relaks.....podobnie jak u kosmetyczki.....Ja tam lubię.....

EwciaZ....co za godzina :eek:......moja ostatnio budzi się o 6:10....jestem już wyspa na,ale za to slaba jestem już od godzin południowych.

Kati,nie jadłam takiej kaszy.....muszę spróbować.... :thumbup:

U nas dzis na obiad łazanki.....
Placki tez bym zjadła.....i już obiad gotowy na jutrzejszy piątkowy dzień....

Klara,dołączę się do prośby o link :p :p :p

Ewczis na której ścianie?chyba tylko na necie coś mogę wyszukac,nie mialam tak.

U mnie jutro lub dziś po południu chyba też będą placki, bo znów mi ochota naszła jak czytam :p haha silnie zdrowa dieta, nie ma co :p chyba, że upiekę na blaszce:tak: bo dziś sama zupka z świeżo wyłuskanej, własnej fasolki :p się wysuszyła porządnie przez zimę :-)

Ja dzisiaj kiepski dzień, od rana w dresie. Depresja nic się nie chce i na dodatek wszystko jest bez sensu, Eh..
Jutro wstaje rano i od razu doprowadzam się do ładu bo inaczej znowu będę siedzieć i narzekać

Przyszła mi dzisiaj paczka z bio oilem, jeju czemu te wszystkie rozstępowe preparaty tak śmierdzą. Ja to od początku używałam już palmersa, musteli i oleju kokosowego i wszystko mi capi.. :no: Nie będę marudzić, odezwę się jak mi przejdzie. Mam nadzieje, że moje samopoczucie nie doprowadzi do jakiś zgrzytów z T bo najczęściej tak to się u mnie kończy :p
Trzeba poszukać czegoś na obiad, bo zaplanowanego nic niemam .. 3majcie się ;-)

reklama
Enter kaszę tą kupiłam na małym rynku w sklepie Wiejskie Przysmaki, byłaś tam? świetne rzeczy alternatywa do ziołoleku. A gotuje sie ją super, wrzuca do wrzątku proporcja 1:3 (kasza:woda) i gotuje 2 min a potem ona sama wsiąknie wodę :-)
A czas u fryzjera też lubię kawka , masaż głowy, ułożenie fryzury - czas tylko dla mnie no i ja mam znizkę bo salon ma moja kuzynka ;-)
kornelia też bym taką fasolówkę zjadła mnniam :-)
Martyska, enter niby słonko a ja też sie średnio czuję cały czas mi dokucza ten ból kości łonowych (straszne to:-() i dziś jakoś kiepsko ogólnie, teraz głowa mnie boli i ten paskudny kaszel.......

Do góry