reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Współczuje nerwów...

Przyszla do mnie paka ubranek...sa sliczne takie malutkie, musze tylko dokupić czapeczki i śliniaki

Kurcze ja tez mam jedna pake na uwadze na allegro ale najpierw musze sie zmobilizowac zeby przyniesc worki z piwnicy i popatrzyc co bo Witku zostalo ...

reklama
jestem, jestem, miałam totalnie zabiegane 2 dni, bo najpierw roboty po czubki uszu, a wczoraj objeździłam koleżanki (w końcu!).

Ewczis, mam nadzieję, że już wszystko ok i to był tylko taki mały epizod, który się już nie powtórzy. kciuki dziewczyn z forum działają cuda przecież (;

ja ostatnio w ciągu dnia dużo załatwiam, a wieczorami się mocno lenimy (seriale, lody i przytulaski). w kwietniu postanowiliśmy wybrać się do Torunia na weekend, a wcześniej odwiedzimy moją mamę, bo nam oddaje auto, którego już nie używają z tatą :) w końcu mobilność!

wczoraj miałam okazję się zapoznać bliżej ze spacerówką Quinny Zapp i bardzo mi się nie podoba. koleżanka za nią zapłaciła 900 zł, ma plastikowe kółka, które ciągle zahaczają o wyboistości chodnika i strasznie skręca na boki (trzykołowiec). miałam problemy, żeby ją prowadzić prosto /:

Od trzykolowych wózków trzymam się z daleka,w zasadzie od skrętne kółek tez ale to już sprawa indywidualna. Widziałam taki mini pokaż jak zachowują się w wózki w różnych warunkach. Stawiam jednak na nieskretne,dmuchane kółka ;-)

Fajnie, że masz z kim pogadać, zawsze raźniej :) Odpoczywajcie ile wlezie :-)

Ja dziś byłam na pobraniu krwi i pobrała mi babka w tak bolącym miejscu ( na nadgarstku, ale z boku, na kości, bo tam dobra żyła ponoć), że myślałam, że zesikam się z bólu :szok: do tej pory przy ruchu mnie boli :-(

Tez dzisiaj byłam na badaniach ;) i też pobierali mi krew na szczęście babka tak mnie zagadała ze nic nie czułam.. bo wiecie ja krwi się nie boje ale sama igła a jeszcze wsuwana w ciało... brrr okropne doprowadza do omdlenia lub mdłości ble serio mam z tym problem ;) A co do pobierania przy kości przy nadgarstku ja miałam wenflon i nie skromnie powiem że dla mnie było lepiej tam go mieć ;) nie bolało mnie nic ;) gdzie na górnej stronie dłoni najczęściej rwie :/ :( Kiedy masz wyniki?

Byla nie dawno u mnie pigula i chciala znalesc serducho malego po 20 minutach znalazla a ja w strachu juz ze cos sie dzieje a tu wszystko dobrze ...

Wrrr... współczuje przeżyć. Ewcia a zapamiętałaś po której stronie znalazła? Jak szłam na cc wiedziałam że mała jest bardziej na lewej stronie i jak pielęgniarka nie mogła znaleźć tętna i się zestresowała powiedziałam jej gdzie jest ale, ale, ale to też był 38/40tc

A ja z kolei mogę coś pozytywnego powiedzieć na temat 3-kolowcow... uzywalismy przy córce,koła były terenowe ,wózek maly,poręczny i idealny na bruk w centrum miasta...także ja jestem na tak.

Dziewczyny mam prośbe, odebrałam wyniki posiewu moczu i niemam zielonego pojęcia o co chodzi.. Może któraś z was będzie umiała mi pomóc ( zaraz wstawie zdjęcie wyniku )... prosze o pomoc bo nie wiem czy mam robić raban telefonując do mojej gin:-)

Nic z tego nie rozumiem. A jak wpisałam nazwę bakterii w Google to ręce mi opadły :o

Załączniki

• 1425486815322.jpg
    1425486815322.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry