reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Fajnie, że masz z kim pogadać, zawsze raźniej :) Odpoczywajcie ile wlezie :-)

Ja dziś byłam na pobraniu krwi i pobrała mi babka w tak bolącym miejscu ( na nadgarstku, ale z boku, na kości, bo tam dobra żyła ponoć), że myślałam, że zesikam się z bólu :szok: do tej pory przy ruchu mnie boli :-(

reklama
Ja mam taki jak ten, firmy Mothercare, kupiłam używany za 100zł.
image.jpg
Myślę, że jeszcze na nim zarobię, jak go będę sprzedawać, bo na allegro takie używane chodzą powyżej 200zł.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 62
Ja mam taki jak ten, firmy Mothercare, kupiłam używany za 100zł.
Zobacz załącznik 673906
Myślę, że jeszcze na nim zarobię, jak go będę sprzedawać, bo na allegro takie używane chodzą powyżej 200zł.

Ewcia Z. bardzo ładny ten kosz Mojżesza :-) A powiedz proszę jak w nim przedstawia się kwestia podłoża, bo do niego nie można dokupić pewnie materaca?

Wydaje mi się, że tam jest taki materacyk jak w wózku, więc normalnie można wymienić, ale nie powiem Ci teraz na 100%, bo kosz w piwnicy.

reklama
Współczuje nerwów...

Przyszla do mnie paka ubranek...sa sliczne takie malutkie, musze tylko dokupić czapeczki i śliniaki

Do góry