reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej
Dziewczyny u mnie noc byla ok
Wieczorem jak lepilam pierogi(pyszne z mieskiem) okropne mdlosci mnie dorwaly i slabo mi sie zrobilo az musialam na chwilke usiasc
Co Wy robicie zeby pomoc sobie w takich sytuacjach?

reklama
Hej
Dziewczyny u mnie noc byla ok
Wieczorem jak lepilam pierogi(pyszne z mieskiem) okropne mdlosci mnie dorwaly i slabo mi sie zrobilo az musialam na chwilke usiasc
Co Wy robicie zeby pomoc sobie w takich sytuacjach?

Aniu ja jem jem I jem chwilowo dziala ale w pierwszej ciazy co zjadlam to odrazu oddawalam hehe
Jestem na imprezie urodzinowej I jem za wszystkich :D

Aniu własne pierogi z mięsem mniam uwielbiam :-) Zresztą wszystko własnej roboty zawsze lepiej smakuje niż kupne.
Mili ale masz fajnie z tą imprezą ja dawno nie miałam takiego wyjścia ale już w grudniu wybieramy się na wesele :tak:

A ja mam taaaaaaaaki katar- no masakra jakaś!!!! Kicham 1000 razy na dobę.....:wściekła/y: Niech to dziadostwo idzie precz!!!!

Dzisiaj kolejny dzień w domu. Jutro idę z Zo na wizytę kontrolną do lekarza- przynajmniej jakieś wyjście z domu :-D O przepraszam! Byłam dzisiaj w lidlu, po getry dla Zo, wow :-D

Gratuluję wszystkim przyszłym mamom i trzymam za Was kciuki :)

sama póki co niecierpliwie czekam na dzień @, test już kupiony ale nie chce wcześniej robić, póki co się nakrecam chyba, wyczulil mi się smak i dużo rzeczy mi śmierdzi ale top na razie tyle i nie wiem czy będzie więcej ;) chciałabym, Marysi przydałoby się rodzeństwo, ale w międzyczasie już czekaliśmy na drugie dzieciątko i nie skończyło się dobrze... :( oby tym razem się udało, jeśli test za parę dni wyjdzie pozytywny to do Was wrócę, jeśli nie to życzę Wam wszystkim powodzenia :)

Mili1988 mnie też mniej bolą a brzuszek mniej boli niż ostatnio...
Vivienne trzymam kciuki:yes:

Pisałam posta i go gdzieś wcięło.:baffled:

Wizytę mam na 26go.:tak:Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:tak:Biorę luteinę zapobiegawczo a jutro lecę na badanie ogólne moczu

Jak tam u Was samopoczucie?Mnie zaczyna mdlić od rana i mam dziwny posmak w ustach do tego lekki ból piersi

reklama
a samopoczucie jakos.. ogolnie od paru dni mdlosci mnie opuscily co mnie cieszy chociaz zapewne jeszcze wroca;/ cycuchy bola niestety i brzuszek raz na jakis czas zaboli a tak to pogoda masakryczna i humor przez to tez;/ no ja jakos w srode lece zrobic te wszystkie badania krwi i moczu wiec troszke krwi mi upuszcza;p i wogole dziewczyny jako ze ja jestem 1 raz w ciazy i nie wiem jak to jest z tym badaniem moczu? e niby ten poierwszy poranny ma byc tak? tylko kurde jak ja wstaje ze 3 razy w nocy na siku to ten poranny to juz nie bedzie poranny;/ i nie wiem jak mam to zrobic:D

Ostatnia edycja:
Do góry