reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witam nowa mamusie :)

Kunda butow nigdy nie jest za wiele! :D i torebek... No dobra i jeszcze perfum i bizuterii :D

Dziewczyny chorujace duzo zdrowka zycze!

No w koncu mam spokoj.... Kunda ja dzisiaj tez po bankach latalam bo sie okazalo, ze moj bank pod domem remontuja i musialam do innego odzialu leciec, niedaleko, ale tam istny sajgon... Nikt nic nie wie. Okienko kasowe ale Pani wyplat nie robi :p hihi Pozniej musialam leciec do drugiego banku gdzie mam konto firmowe i Pani mnie pytala o takie rzeczy, ze myslalam, ze to pracownicy banku powinni wiedziec a nie ja :p haha Szok! Na szczescie kierownik banku mnie uratowal i szyko zalatwilismy wszystko ;)

A ja na krupniku na ryzu i rosolkach... Co zjem to zoladek boli i wymiotuje... Tylko to moge jesc... :(

W zwiazku z moimi dolegliwosciami, przeprowadzka o tydzien przelozona i bardzo dobrze! A w srode maz zabiera mnie na randke ze sniadaniem ;) hihi Dostalismy voucher do apartamentu w 4* hotelu i jedziemy teraz sie troche zrelaksowac ;) Ha! Oplaca sie na bookingu opinie wystawiac ;)

Witam lipcowe mamy. Czy mogę się dołączyć? Od wczoraj mam straszną biegunke, pojawilo sie dosc sporo krwi ale juz dzisiaj jej nie ma ale bol brzucha i rozwolnienie jak bylo tak jest. Czy ktos tez tak mial? Do lekarza ide pojutrze, narazie nie jade do szpitala bo ostatnio mi i tak nie pomogli w takiej sytuacji a tylko sie meczylam pare godzin na izbie ...

Spokojna witaj :)

Jezeli chodzi o Twoje dolegliwosci to ja nie mialam takich, ale pojawienie sie krwi jest mocno niepokojace, moze warto zadzwonic do lekarza i telefonicznie sie poradzic? Ja tak robie jak cos mnie boli czy niepokoi. A w szpitalu, jezeli beda chcieli mowiac kolokwialnie Cie olac, zazadaj od nich "pisemnej odmowy udzielenia pomocy w naglym bolu" albo zeby pisemnie potwierdzili Twoj stan zdrowia z opisaniem Twoich objawow w takich sytuacjach zmieniaja ton i zabieraja sie za robote ;)

Monia sosna jest bardzo miękkim drzewem i wszystko znac nawet slady jak sie chodzilo w szpilkach...myslalam aby wycyklinowac ale naprawde ta podloga nie umywa sie do porzadnych drewnianych podlug czy parkietow

Spokojna witaj :)

Jezeli chodzi o Twoje dolegliwosci to ja nie mialam takich, ale pojawienie sie krwi jest mocno niepokojace, moze warto zadzwonic do lekarza i telefonicznie sie poradzic? Ja tak robie jak cos mnie boli czy niepokoi. A w szpitalu, jezeli beda chcieli mowiac kolokwialnie Cie olac, zazadaj od nich "pisemnej odmowy udzielenia pomocy w naglym bolu" albo zeby pisemnie potwierdzili Twoj stan zdrowia z opisaniem Twoich objawow w takich sytuacjach zmieniaja ton i zabieraja sie za robote ;)

Ty to widzę jesteś prawdziwy wojownik q; muszę kiedyś skorzystać z tego patentu.

Spokojna jedz do szpitala i to najlepiej tam gdzie maja oddzial ginekologiczny a najlepiej zadzwon i powiedz że jestes w ciaży ze krwawisz i niech pogotowie przyjedzie

Tyle ze ja juz dzisiaj nie krwawie tylko wxzoraj mialam krwistą biegunke raz. Wzielam wegiel i od tego czasu nie bylo ani razu krwi wiec juz sama nie wiem... lekarka powiedziala ze to przez moje hemoroidy.

reklama
Do góry