reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia a ja zasnelam jak zabita :p nawet nie wiem kiedy :p hihi moze bezsennosc sie skonczy razem z I trymestrem? :D

Witam nowa mamusie :) fajnie, ze zasililas nasze grono :)

A ja myslalam, ze taka seksmania to norma w ciazy :p jak dobrze, ze u nas to w te strone ;) ale szczerze mowiac seksowne koszulki to sobie teraz odpuszczam ale moj Ł rozumie to i nie domaga sie zmian, zreszta on zawsze mowil, ze no ladne to, ale po co zakladasz jak i tak musze to z Ciebie zdjac :p

reklama
Ja też rocznik 92 ;)

A co do sexu, katastrofa.. ( ostatni raz, grudzien ? )
Kładziemy się zawsze razem do łózka, przytulamy się, dajemy buzi ale sexu zero.. mam wrażenie, że w moim organiźmie zniknęło coś co nazywa się podnieceniem czy pożądaniem, T nic nie mówi na ten temat, ja też nie zaczynam. Nie wiem co się dzieje i nawet nie wiem jak to zmienić bo co jak co ale teraz na sexi piżamki to ja nie mam ochoty, bo czuje się jak nie powiem co.. :no: :baffled:
Powiem Ci że ja sie dokładnie tak czułam w 1 ciąży a teraz uffffff

Klaudia a ja zasnelam jak zabita :p nawet nie wiem kiedy :p hihi moze bezsennosc sie skonczy razem z I trymestrem? :D

Witam nowa mamusie :) fajnie, ze zasililas nasze grono :)

A ja myslalam, ze taka seksmania to norma w ciazy :p jak dobrze, ze u nas to w te strone ;) ale szczerze mowiac seksowne koszulki to sobie teraz odpuszczam ale moj Ł rozumie to i nie domaga sie zmian, zreszta on zawsze mowil, ze no ladne to, ale po co zakladasz jak i tak musze to z Ciebie zdjac :p

Monia bezsennosć to się zacznie z 3 trymestrem ;-)

Witamy nową mamuśkę :-)
No i się zarejestrowałam na tą amniopunkcję na 2 luty godz. 12.30 ufffff
już mi sie śniły bzdury w nocy a co dopiero bedzie jak będę czekać na wynik...
ale u mnie dziś szaro...

ooooooo sexowny temat się pojawił:-) ja też za bardo nie mam ochoty a wszędzie piszą że II trymestr to tak libido wzrasta no chyba nie każdemu:crazy: po za tym mój P też ma jakaś fobię że dziecku krzywdę zrobi i weź tu chłopu wytłumacz;-) za tydzień razem idziemy do lekarza więc mu powiedziałam niech sam zapyta lekarza ja w zasadzie nie pytałam bo jakoś mnie to najmniej interesowało ale nic nie mówił że mam zakaz ........a wy się pytałyście swoich lekarzy czy same decydowałyście???

reklama
ooooooo sexowny temat się pojawił:-) ja też za bardo nie mam ochoty a wszędzie piszą że II trymestr to tak libido wzrasta no chyba nie każdemu:crazy: po za tym mój P też ma jakaś fobię że dziecku krzywdę zrobi i weź tu chłopu wytłumacz;-) za tydzień razem idziemy do lekarza więc mu powiedziałam niech sam zapyta lekarza ja w zasadzie nie pytałam bo jakoś mnie to najmniej interesowało ale nic nie mówił że mam zakaz ........a wy się pytałyście swoich lekarzy czy same decydowałyście???
ja sie nie pytalam. ale jesli ciaza przebiega ok nie ma plamien to nie ma przeciwskazan do seksu;) tym bardziej ze dziecko odczuwa euforie radosc i wogole podczas tych zblizen wiec i one dzialaja dobrze na maluszka:)

Do góry