reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Milka87 moja Wikuśka ma 10 miesiecy i druga ciąża też jest mega zaskoczeniem :D Trochę jestem przerażona jak sobie dam radę... a dodatkowo doszły dziś mdłości.... i ciężej się Wiki zajmować....
Wichurka a u CIebie to w ogole hardcore bedzie :D
ale musimy sobie dać radę :)

reklama
Babeczki, to ja rozpocznę ten temat...bo mam takie nie fajne pytanie...
w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości... teraz mi się zaczynają...w tym też zaparcia... a wczoraj zauważyłam dziwne rzeczy i nie wiem czy to nie początek hemoroidów (ponoć częsta dolegliwość w ciąży, ale ja nigdy nie miałam). Czy któraś wie co z tym robić?

dziekuje dziewczyny za przyjecie :) ostatni porod byl prze cc 40t5d z powodu tachykardi syn wazyl 4390 i 62 cm :) kawal chlopa :) w szpitalu spedzilismy 12 dni. maly ur sie zapaleniem plucka i byl na dwoch antybiotykach a mi w miejscu ciecia zrobil sie mega krwiak przez ktory jeszcze przez dwa miesiace mialam 2cm dziure w brzuchu :baffled: to tak w skrucie :)

reklama
Jezuuuu Zabcia ja sie boje jak chlera 2 porodu a nie mialam takich przezyc..... Szacun ze sie zdcydowalas na 2... a czemu ten krwiak sie zrobil? Ja też miałam cięcie, ale wzystko ok było.

Do góry