reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Milka87 moja Wikuśka ma 10 miesiecy i druga ciąża też jest mega zaskoczeniem :D Trochę jestem przerażona jak sobie dam radę... a dodatkowo doszły dziś mdłości.... i ciężej się Wiki zajmować....
Wichurka a u CIebie to w ogole hardcore bedzie :D
ale musimy sobie dać radę :)

reklama
Babeczki, to ja rozpocznę ten temat...bo mam takie nie fajne pytanie...
w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości... teraz mi się zaczynają...w tym też zaparcia... a wczoraj zauważyłam dziwne rzeczy i nie wiem czy to nie początek hemoroidów (ponoć częsta dolegliwość w ciąży, ale ja nigdy nie miałam). Czy któraś wie co z tym robić?

dziekuje dziewczyny za przyjecie :) ostatni porod byl prze cc 40t5d z powodu tachykardi syn wazyl 4390 i 62 cm :) kawal chlopa :) w szpitalu spedzilismy 12 dni. maly ur sie zapaleniem plucka i byl na dwoch antybiotykach a mi w miejscu ciecia zrobil sie mega krwiak przez ktory jeszcze przez dwa miesiace mialam 2cm dziure w brzuchu :baffled: to tak w skrucie :)

reklama
Jezuuuu Zabcia ja sie boje jak chlera 2 porodu a nie mialam takich przezyc..... Szacun ze sie zdcydowalas na 2... a czemu ten krwiak sie zrobil? Ja też miałam cięcie, ale wzystko ok było.

Do góry