reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

dziewczyny a miala ktoras robiona cytologie? bo wiadomo teraz jestesmy tam bardziej ukrwione wrazliwe itd i zastanawiam sie czy nie bede plamic i czy nie bedzie mnie bolalo:p bo na wizycie mam miec zrobiona i tak sie wlasnie zastanawiam czy odczucia sie zmieniaja ze wzgledu na ciaze ukrwienie i wrazliwosc tamtych miejsc:p

Mnie nigdy nie bolało nic i nie krwawiłam ani przed ciążą ani w ciąży

reklama
Głową dala po palić mega... Nic nawet dziś nie zjadłam bo nie miałam siły i dali mi też kroplowke żebym się nie odwodnila. ale chcieli mnie zostawić na ginekologie na dzień na obserwacje... Ale powiedziałam ze jutro stawie się na kontrolę

Głową dala po palić mega... Nic nawet dziś nie zjadłam bo nie miałam siły i dali mi też kroplowke żebym się nie odwodnila. ale chcieli mnie zostawić na ginekologie na dzień na obserwacje... Ale powiedziałam ze jutro stawie się na kontrolę

A wiadomo od czego to tak?ciśnienie,pogoda czy jaka cholera?

A1190 Ja miałam na ostatniej wizycie pobrany wymaz do cytologii i muszę przyznać, że troszkę bolało, ale to dosłownie chwilkę. Gin powiedział, że może być delikatnie plamienie tego dnia i żeby się tym nie przejmować, ale na szczęście nic nie było.

Dziewczyny mnie tez ostatnio non stop głowa bolała, zacznijcie pić dużo wody, min. 1,5 l dziennie najlepiej źródlaną, żeby dzieciaczków nie obciążać minerałami.
kobiety w ciazy powinny pić wodę wysokozmineralizowaną, a nie źródlaną. Zapotrzebowanie na minerały w ciąży rośnie. Niejedna ciężarna musi je suplementowac np. Magnez. Pierwszy raz w życiu słyszę o obciążaniu płodu minerałami.

dziewczyny a miala ktoras robiona cytologie? bo wiadomo teraz jestesmy tam bardziej ukrwione wrazliwe itd i zastanawiam sie czy nie bede plamic i czy nie bedzie mnie bolalo:p bo na wizycie mam miec zrobiona i tak sie wlasnie zastanawiam czy odczucia sie zmieniaja ze wzgledu na ciaze ukrwienie i wrazliwosc tamtych miejsc:p
Ja będę robić na następnej wizycie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry