reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Kunda to jeżeli jesteś po prenatalnych to o co chodzi z tym zamieszaniem z ginami? Coś mi umknęło?

bo wynik krwi mi wyszedl zly i potrzebowalam dobrego specjalisty od usg z dobrym sprzetem a niestety moja na nfz ma kiepski sprzęt a chce sprawdzac czy wszystko ok

reklama
bo wynik krwi mi wyszedl zly i potrzebowalam dobrego specjalisty od usg z dobrym sprzetem a niestety moja na nfz ma kiepski sprzęt a chce sprawdzac czy wszystko ok

A to ok,teraz trzeba uważniej czytać,żeby nic nie umknęło
Ale z tym wzrokiem to może i prawda,mojej znajomej po porodzie strasznie pogorszył się wzrok,poród to ogromny wysiłek dla wszystkich organów

pan doktor oddzwonił i jestem umowiona na czwartek:-) już do niego bez tej przychodni

moja mama jedzie na ceglana pod koniec stycznia to poprosze aby mi wziela najwczesniejszy wolny termin...moglabym isc gdzie indziej i chyba pojde ale tam mam cala kartoteke wszystkie badania a tu nic

a tak z ciekawosci pytam wam tez kazali iść podbic ksiazeczke ciąży do rodzinego i stomatologa?

Ja musze podbić książeczkę u stomatologa ale jeszcze nawet terminu nie zrobiłam.
Ale mnie głowa dzisiaj bolała dopiero co przeszło.
I zapomniałam co miałam jeszcze pisać :D

dziewczyny a miala ktoras robiona cytologie? bo wiadomo teraz jestesmy tam bardziej ukrwione wrazliwe itd i zastanawiam sie czy nie bede plamic i czy nie bedzie mnie bolalo:p bo na wizycie mam miec zrobiona i tak sie wlasnie zastanawiam czy odczucia sie zmieniaja ze wzgledu na ciaze ukrwienie i wrazliwosc tamtych miejsc:p

Ja miałam cytologie robiona na pierwszej wizycie w 6tc i nic nie odczulam ani nie krwawilam. W pierwszej ciąży pamiętam ze krwawilam trochę i bolało mnie. Może zależy też od lekarza teraz jestem u innego :) może delikatniejszy jest :D

reklama
Do góry