reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Kunda to jeżeli jesteś po prenatalnych to o co chodzi z tym zamieszaniem z ginami? Coś mi umknęło?

bo wynik krwi mi wyszedl zly i potrzebowalam dobrego specjalisty od usg z dobrym sprzetem a niestety moja na nfz ma kiepski sprzęt a chce sprawdzac czy wszystko ok

reklama
bo wynik krwi mi wyszedl zly i potrzebowalam dobrego specjalisty od usg z dobrym sprzetem a niestety moja na nfz ma kiepski sprzęt a chce sprawdzac czy wszystko ok

A to ok,teraz trzeba uważniej czytać,żeby nic nie umknęło
Ale z tym wzrokiem to może i prawda,mojej znajomej po porodzie strasznie pogorszył się wzrok,poród to ogromny wysiłek dla wszystkich organów

pan doktor oddzwonił i jestem umowiona na czwartek:-) już do niego bez tej przychodni

moja mama jedzie na ceglana pod koniec stycznia to poprosze aby mi wziela najwczesniejszy wolny termin...moglabym isc gdzie indziej i chyba pojde ale tam mam cala kartoteke wszystkie badania a tu nic

a tak z ciekawosci pytam wam tez kazali iść podbic ksiazeczke ciąży do rodzinego i stomatologa?

Ja musze podbić książeczkę u stomatologa ale jeszcze nawet terminu nie zrobiłam.
Ale mnie głowa dzisiaj bolała dopiero co przeszło.
I zapomniałam co miałam jeszcze pisać :D

dziewczyny a miala ktoras robiona cytologie? bo wiadomo teraz jestesmy tam bardziej ukrwione wrazliwe itd i zastanawiam sie czy nie bede plamic i czy nie bedzie mnie bolalo:p bo na wizycie mam miec zrobiona i tak sie wlasnie zastanawiam czy odczucia sie zmieniaja ze wzgledu na ciaze ukrwienie i wrazliwosc tamtych miejsc:p

Ja miałam cytologie robiona na pierwszej wizycie w 6tc i nic nie odczulam ani nie krwawilam. W pierwszej ciąży pamiętam ze krwawilam trochę i bolało mnie. Może zależy też od lekarza teraz jestem u innego :) może delikatniejszy jest :D

reklama
Do góry