reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja mam bazę do fotelika. A siedzenia w moim starym aucie są pod dość dużym kontem w dół w stronę oparcia. Myslam że tu jest przyczyna. Teraz mam nowe auto ale jeszcze nie zdążyłam tego sprawdzić. Szukałam czegoś właśnie o koncie ułożenia i natknęłam się na artykuł powyżej ale ciężko mi go ogarnąć.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja też mam cabriofixa ale u nas juz niema problemu z płaczem podczas jazdy. A co do pozycji siedzenia to chyba zależy od foteli .. bo u nas w audi są jakieś kubełkowe siedzenia i faktycznie młoda jest " zwinieta w kulkę " a znowuz w VW tomka mała siedzi idealnie..

Nooooo to super....:banghead:
Bo my właśnie audi mamy teraz.

Mam prośbę.Jeśli znajdziesz chwilę czasu mogłabyś mi przesłać zdjęcie samego fotelika z wkładka...ciekawa jestem jak u ciebie leży. Może robię jakiś błąd. Bo twoja dziewczynka zupełnie inaczej wygląda jak w tym foteliku niż moja chociaż jak fotelik leży na podłodze to mam wrazenie że jest lepiej.

He he moje dziecko puszcza bąki przez sen:-D Zazwyczaj śpię razem z nią ale dziś mam dużo do zrobienia więc korzystam z okazji ze jeszcze śpi :-D
Mala dużo ciumka przez sen :-D Ostatnio jak zaczęła strzelać na tych swoich ustkach to myślałam że mi się gniazdka popaliły :-D

Michasia proszę ;)

Załączniki

• 1443594574679.jpg
    1443594574679.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 69
  • 1443594585619.jpg
    1443594585619.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry