aneczka771
Zaangażowana w BB
pani.olga- ja rozmawiałam z moim lekarzem i mówił ze tak 4-6mies i mogę się starać bo bardzo dobrze przeszłam ciążę porób też bez problemów i lekkie pęknięcie tylko miałam więc nic tam nie czuję i jak tylko psychicznie czuję się ok to możemy się starać. Ja podchodzę tak do tego że po prostu chcę mieć jedno dziecko za drugim i wyjść z pieluch. Nasza mała daje nam popalić ale jak na razie mnie to nie zniechęca.
Tylko właśnie teraz coś się zaczęło dziać i nie wiem co to dokładnie. Jak się okaże że miała bym jakieś powikłania z tego powodu po szybkiej ciąży to proste że się nie zdecyduję bo każde dziecko przede wszystkim potrzebuje zdrowej mamy.
Moja znajoma zaszła 6mies po porodzie i to po cesarce i też urodziła bez powikłań ale tam mogło być jakieś ryzyko.. po prostu wpadli ale na szczęście wszystko poszło dobrze.
Myślę że to indywidualna sprawa w zależności jaki kto ma silny organizm.
Tylko właśnie teraz coś się zaczęło dziać i nie wiem co to dokładnie. Jak się okaże że miała bym jakieś powikłania z tego powodu po szybkiej ciąży to proste że się nie zdecyduję bo każde dziecko przede wszystkim potrzebuje zdrowej mamy.
Moja znajoma zaszła 6mies po porodzie i to po cesarce i też urodziła bez powikłań ale tam mogło być jakieś ryzyko.. po prostu wpadli ale na szczęście wszystko poszło dobrze.
Myślę że to indywidualna sprawa w zależności jaki kto ma silny organizm.