wichurka82
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
A ja mam mętlik w głowie.. Jak wspominałam wcześniej moja Ola jest na NUTRAMIGENIE bo stwierdzono nietolerancję laktozy.. do tego dostaje krople BOBOTIC bo ma straszne gazy. I wszystko ok bo jest duża różnica między tym jak dziecko mi wyło i się prężyło całe dni i noce ale dalej nie jest ok.. Jest już na tym mleku 2 tyg. na kroplach tydzień a te prężenia dalej są (oczywiście nie w takim nasileniu jak były) ale mimo wszystko się męczy. Do tego ma tak wielkie gazy nie wiem czy to normalne. Najgorzej jest podczas karmień. Jedne są spokojne zje całą butlę później ładnie odbije a inne takie że nie zje nawet 20-30ml a się cała pręży i płacze. Z kupką też różnie bywa są dni że zrobi 1-2-3 a są takie że przez całą dobę nie zrobi. Już sama nie wiem czy tak ma być czy nie iść do jakiegoś specjalisty. Myślałam że jej to kompletnie przejdzie. A dostaje też BIOGAJĘ. Czasami te bóle wyrywają ją ze snu i są takie że jej na rękach utrzymać nie mogę tak się wije..
Nie wiem miałyście styczność z takim czymś? Możecie coś doradzić?
Z góry dziękuję.
U nas jest podobnie tyle ze na Bebilonie pepti jest. Te gazy tez cały czas i problem z kupa. Tyle ze dziecko na mm moze jej nie robic i 3 dni i jest ok jeśli nie ma innych niepokojących objawów. Na innych mlekach było masakrycznie, na tym o niebo lepiej. Ale tez nie wszystko przeszło, lekarka powiedziała ze na to trzeba czasu