reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
a karuzele macie ? my jej zamontowaliśmy i mała lubi patrzeć wodzi oczkami za tymi zwierzątkami oczywiście jak jest najedzona i przewinięta nawet coś tam do siebie gaworzy i oczywiście rączka nóżka rączka nóżka i tak caly czas śmieje się z niej ze do warszawy dobiegnie tak macha:-D 12 melodyjek a potrafi ze 3 seanse obejrzeć wiec nawet i pół godzinki:-D

niunia waśnie śpi w leżaczku bujaczku tylko nie krzyczcie że to nie miejsce do spania;-) bo to ten tiny love rokłada się jak kołyska ma miękki materacyk jeszcze pościeliłam mieciutki kocyk zawinełam w kokon i jakoś usnełą chyba nasza ma jak klara pisła ten wzmożony odruch moro bo tylko coś gdzieś stuknie albo ją odkładam to właśnie taki niekontrolowany wyrzut rączek i się często przez to budzi......

tatuś spi koło niuni a mamusia już zrobiła make up i manicure :-) chociaż miałam też chęć walnąć sie razem z nimi tam i spać ale dzis koło 12 mamy gośći tak zwane odwiedziny no i trzeba ogarnać sie i pomóc mamie szykować obiadek itp bo stwierdziliśmy że lepiej tu na wsi zrobić wiecej miejsca i grilla można zrobić w bloku był by za duży scisk no i sama bym musiała wszytsko zrobić .....

miłej niedzieli życze dziewczynki oby dzieciaczki były grzeczne :-)

A my szybka decyzja z rana i właśnie lecimy do Wrocławia do oceanarium. 200 km przed nami, zobaczymy jak ta droga będzie wyglądać. Miłej niedzieli dziewczęta :)

Kurcze to może też zacznę małą na macie kłaść. Myślałam, że dopiero pod koniec 2ego miesiące ją wyciągnę.

Zważyłam się wczoraj pierwszy raz od 3 tygodni. Niespodzianka - ważę mniej niż przed ciążą :) jednak są plusy karmienia piersią :)

U mnie -15kg ale przytyłam 20 więc czekam jeszcze trochę i zacznę ćwiczyć, bo przydało by się więcej zrzucić :-)

U nas też już mała na macie się rozgląda i buźkę cieszy i gada jak tam coś grucha czy brząka :-)

Ja -17, ale przybyło 25 wiec jeszcze 8 do wagi z przed ciąży. Ale niestety ja mam do zzucenia o wiele więcej. Walczę o 70 kg na wadze czyli 25 kg przedemna do zzucenia. Ale już jestem umowiona na wizytę do dietetycznki, no i dzisiaj mija 6 tyg. Od jutra pedaluje na rowerku

Hej dziewczyny. Widzę ze nie tylko u nas maruda się trafił. Wczoraj o 22:30 poszlismy na spacer żeby w końcu zasnął. Wrocilismy o północy a Filipek od razu otworzył oczy. Pogoda nad morzem nam dopisuje. Pozdrawiamy

Dziewczyny pilne pytanie.Czu wasze trądzikowe maluszki mają te krostki na uszach,u nas są takie ropkowe,a jak czyszczę te uszka to robi się taka ropkowa skorupka,na twarzy miejscami jest to samo.Do tego ma krostki na główce.Nie wiem czy lecieć do lekarza

Dziewczyny pilne pytanie.Czu wasze trądzikowe maluszki mają te krostki na uszach,u nas są takie ropkowe,a jak czyszczę te uszka to robi się taka ropkowa skorupka,na twarzy miejscami jest to samo.Do tego ma krostki na główce.Nie wiem czy lecieć do lekarza

Może to alergia pokarmowa. Ja bym się zgłosiła do pediatry.

reklama
Pozdrowienia z Jaroslawca

Załączniki

• 1440325732917.jpg
    1440325732917.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 63
Do góry