P
pani.olga
Gość
Hahah, ja myślałam że z tą kupa to tylko u mnie takie przeboje. Ja to już zostałam uszczelona z 4 razy ostatnio załatwiła tapetę, przewijak mnie i przedluzczac masakra nie wspominając o nowej koszulce nocnej za 160zl z której niechce zejść ta plama
Moja mała ma jakieś haje, nie wiadomo o co chodzi.. w dzień wszystko ok przychodzi popołudnie 16-17 i krzyk, jeść nie chce pić nie chce smoka niechce tylko 3 krzyki i przestaje 3 krzyki i przestaje nie wiem co się dzieje. A najgorsze jest to ze jak za długo się nie może uspokoić to tak się zaczyna zanosic jak by nie lapala powietrza, serce pęka, ja po chwili płacze razem z nią. Kupiliśmy środek na kołki, bo wszyscy twierdzą że to może być to ale cholera wie bo brzuszka niby niema twardego, kupki tez ładnie robi. Ehh..
A co do mnie, cholera jasna mam problem z... hemoroidem. Niewiem czy to przez poród ale całkiem możliwe. Na początku po porodzie przez ponad 2 tygodnie miałam tylko biegunkę to nic mnie nie bolało, a później przy większym wysiłku juz był ból i nawet krew. Teraz cholerstwo boli i niewiem co z nim zrobić jak go wyprosic :[
z hemoroidami to do lekarza, w zależności od wielkości przepisze albo maść, albo wiązanie ich takimi gumeczkami specjalnymi. na własną rękę to nie warto leczyć, bo tylko się męczyć będziesz.