reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja tez juz karmie, mała lekko zaczęła się wybudzac wiec zrobiłam jej niespodziankę i cyc juz czekał :) ssa aż miło że taki ma apetyt :) dodatkowo jestem dziś przeszczesliwa - za 2 tyg jedziemy na wakacje !!! Mam nadzieje ze córci się morze spodoba :)

reklama
Na moją ciągle trzeba nowe sposoby szukać żeby spała - raz dziala noszenie pionowo, raz przy cycu, raz huśtanie w foteliku, raz na kolanach, raz u mnie na brzuchu, dzisiaj zasnela gdy ją zawinełam w pieluche flanelowa ciasno jak naleśnik :eek: A czasem klade ją do lożeczka a ona zasypia - nie mogłaby tak zawsze?...

Ola ja noszę w kangurku.

Klaudia mojej przyjaciółce też okres wrócił po miesiącu.

Polecam tzw. ekologiczne karmienie piersią. Okres mi wrócił po 14 miesiącach, a moja przyjaciółka jest 15 miesięcy po porodzie i nadal nie ma. Żyć nie umierać;)

Ola ja noszę w kangurku.

Klaudia mojej przyjaciółce też okres wrócił po miesiącu.

Polecam tzw. ekologiczne karmienie piersią. Okres mi wrócił po 14 miesiącach, a moja przyjaciółka jest 15 miesięcy po porodzie i nadal nie ma. Żyć nie umierać;)

No ja naprawde dostalam okresu juz ... to se odpoczelam po pologu ...

Rybka bardziej niż od organizmu to od czasu przy piersi i przerw między karmieniami. Przy starszym okres wrócił mi po 6 miesiącach - on po pierwsze ssał kciuka, a po drugie mniej w nocy spał przy piersi, a więcej w swoim łóżeczku.

reklama
Mój dziś w nocy tak się objadł,że aż nosem wymiotował.Ale zaraz potem znów szukał cycka.Na marudzenie polecam włączenie odkurzacza na małe obroty, albo suszarki-skutkowała przy starszej córce.Moment i dziecko zasypia.Polecam:-D Co do krwawień to u mnie przez cały dzień nic , a dziś w nocy dosłownie mnie zalało, mlekiem też

Do góry