reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzięki Olga. Nie ma twardego brzuszka, ale poplakuje gdy puści bączka. Kilka razy się prężyła. Na razie wiec obserwuje i podam te kropelki probiotyczne.

reklama
Blacksilk a wrzucisz zdjecie małej? Wiem, że już było ale ciezko mi sie wstecz odnaleźć. Moja na dzień dzisiejszy wygląda tak, akurat sie troche pobawiłam aparatem. Widać zmiane na nosku i lewej powiece. Wg tego co już wiesz, kiedy tego rodzaju zmiany mogą się uwypuklać?
DSCF7460.jpg

Załączniki

• DSCF7460.jpg
    DSCF7460.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 85
Avalka boskie zdjęcie i te włosy!!! Na powiece to na pewno nie jest naczyniak. Nosek tez bym na razie tylko obserwowała skoro jasnieja plamki. Wszystko zależy od rodzaju naczyniaka. Ten który może mieć Hania uwypukla się do 3 miesiąca życia. Zaraz zobaczę czy mam jakieś zdjęcie.

Obecnie tak to wygląda. Piszę z komórki, wiec nie wiem czy zdjęcie będzie czytelne.

Załączniki

• 1438028185236.jpg
    1438028185236.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Moriam mój mąż jest w pracy poza Warszawą na kilka dni, więc życie moich dzieci uatrakcyjniają mama lub teściowa co jakiś czas. Sama nie jestem jeszcze na pełnym chodzie. Ale moje dzieci w zasadzie się same bawią, jest ich dwójka, więc na pewno im łatwiej. Jestem zwolennikiem nie bawienia się z dziećmi na okrągło, razem prędzej zajmujemy się domem. Od maleńkości dzieci więcej czasu zajmują się same sobą, więc są przyzwyczajeni, a teraz jak jest dzidziuś to już w ogóle mi raczej nie zawracają głowy, chyba że głodni;)

Dziewczyny jak się nazywał ten krem do gojenia sutków??

Melduje ze u nas ok. Chodzę jako tako. Karmie piersią i nawet jakos idzie. Pediatra oczywiście kazał dokarmiać i dziś poszło trochę mm z kieliszka i mała rzygala po tym 3 razy. Normalnie zła jestem ze zrobiłam jak kazali bo nawet potem położne mówiły ze to zły pomysł i wywracaly oczami na pediatre. Jutro chce sprostować spróbować odciągać i to jej dać raz dziennie z kieliszka żeby było widać ile na bank zjadła. Chodzi mi oczywiście o to żeby nie przedłużać pobytu w szpitalu tylko wyjść tak szybko jak się tylko będzie dało.

Thriade gratuluję z całego serca.w końcu się dpczekałaś ja mam jeszcze problem z załatwieniem się po cc,mam wrażenie że mi zaraz szwy popękają.Dziewczyny mam pytanie po jakim czasie wyszłyście na spacer?bo ja już mam dość siedzenia w domu,tym bardziej że starsza córa mi fiksuje

reklama
Resztę wiadomości mi ucięło, a mam pytanie do Was po jakim czasie wyszłyście na spacer, bo ja już fiksuję w domu,a starszą córkę roznosi.Mały urodził się w zeszły wtorek.

Do góry