reklama
Załączniki
Avalka boskie zdjęcie i te włosy!!! Na powiece to na pewno nie jest naczyniak. Nosek tez bym na razie tylko obserwowała skoro jasnieja plamki. Wszystko zależy od rodzaju naczyniaka. Ten który może mieć Hania uwypukla się do 3 miesiąca życia. Zaraz zobaczę czy mam jakieś zdjęcie.
EwciaZ
Fanka BB :)
Moriam mój mąż jest w pracy poza Warszawą na kilka dni, więc życie moich dzieci uatrakcyjniają mama lub teściowa co jakiś czas. Sama nie jestem jeszcze na pełnym chodzie. Ale moje dzieci w zasadzie się same bawią, jest ich dwójka, więc na pewno im łatwiej. Jestem zwolennikiem nie bawienia się z dziećmi na okrągło, razem prędzej zajmujemy się domem. Od maleńkości dzieci więcej czasu zajmują się same sobą, więc są przyzwyczajeni, a teraz jak jest dzidziuś to już w ogóle mi raczej nie zawracają głowy, chyba że głodni
Dziewczyny jak się nazywał ten krem do gojenia sutków??
Dziewczyny jak się nazywał ten krem do gojenia sutków??
ewczis76
Fanka BB :)
Maltan
Melduje ze u nas ok. Chodzę jako tako. Karmie piersią i nawet jakos idzie. Pediatra oczywiście kazał dokarmiać i dziś poszło trochę mm z kieliszka i mała rzygala po tym 3 razy. Normalnie zła jestem ze zrobiłam jak kazali bo nawet potem położne mówiły ze to zły pomysł i wywracaly oczami na pediatre. Jutro chce sprostować spróbować odciągać i to jej dać raz dziennie z kieliszka żeby było widać ile na bank zjadła. Chodzi mi oczywiście o to żeby nie przedłużać pobytu w szpitalu tylko wyjść tak szybko jak się tylko będzie dało.
Gosica_H
Aktywna w BB
Thriade gratuluję z całego serca.w końcu się dpczekałaś ja mam jeszcze problem z załatwieniem się po cc,mam wrażenie że mi zaraz szwy popękają.Dziewczyny mam pytanie po jakim czasie wyszłyście na spacer?bo ja już mam dość siedzenia w domu,tym bardziej że starsza córa mi fiksuje
reklama