reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Dziewczyny napisała do mnie Monia. Mam nadzieję, że nie będzie miała nic przeciwko, jak Wam napiszę, że przestała się odzywać, bo straciła dzidziusia. To było prawie w połowie ciąży
Jezu
martyska1223
No własnie tego się obawiałam, ze to może być przyczyną zniknięcia Ewcia, a pisała jak się czuje i tak po za tym co u niej ?Dziewczyny napisała do mnie Monia. Mam nadzieję, że nie będzie miała nic przeciwko, jak Wam napiszę, że przestała się odzywać, bo straciła dzidziusia. To było prawie w połowie ciąży
ewczis76
A ja wsciekla nie chca nas wypuscic powiedzieli ze po 14 beda mierzyc bilirubne przez skore i po tym sie okarze ... A i cala noc nie spalam tak maly mi piszczal w inkubatorze .... Co 20 min sie budzil ...
Ojej aż mi łzy stanęły. ....
Martyska nie bój się wychodzić na dwór. Ja z mala zaczęłam wychodzić jak miała 4 dni i codziennie wychodzimy jak wiatr jest to ciepło ubieram w koc zawijam i do wózka i tak dziennie 1-3 godziny na dworku jesteśmy tylko na karmienie i do przewijania do domu idę. Inaczej moja starsza córcia by oszalała w domu
Martyska nie bój się wychodzić na dwór. Ja z mala zaczęłam wychodzić jak miała 4 dni i codziennie wychodzimy jak wiatr jest to ciepło ubieram w koc zawijam i do wózka i tak dziennie 1-3 godziny na dworku jesteśmy tylko na karmienie i do przewijania do domu idę. Inaczej moja starsza córcia by oszalała w domu
P
pani.olga
Gość
my tam pierwszy raz wyszliśmy z małym jak miał niecały tydzień nie ma co się bać. jak wiatr, to mu czapę bawełnianą zakładam, body z długim rękawem i okrywam kocykiem, a jak ciepło, to japę smaruję kremem z filtrem i krótkiego bodziaka zapodaję.
ewczis76
Kolezanka moja sie Wlasnie wyklula przez cc ur synka usg pokazywalo 3400 a wyszedl 4700 kolos
P
pani.olga
Gość
kurcze, mały nagle zaczął ulewać /: jedzenia dostaje tyle samo i tak samo często, odbijamy go, a i tak ulewa ): nie wiem co tak nagle się stało.
reklama
aneczka771
Zaangażowana w BB
ewczis76- niezła różnica w wadze… hehe oby u mojej kruszyny okazało się coś więcej niż pokazuje usg.
Siedzę w domu i rozmyślam kiedy w końcu będzie moja kolej…
Mamusie mam do Was pytanie (w końcu udało mi się ogarnąć pranie / prasowanie ubranek), ile razy dziennie przebiera się takiego maluszka? tzn jak często takie maluchy brudzą ubranka- ja nie mam doświadczenia i się tak zaczęłam zastanawiać jak to u Was wygląda.
ewczis76- niezła różnica w wadze… hehe oby u mojej kruszyny okazało się coś więcej niż pokazuje usg.
Mamusie mam do Was pytanie (w końcu udało mi się ogarnąć pranie / prasowanie ubranek), ile razy dziennie przebiera się takiego maluszka? tzn jak często takie maluchy brudzą ubranka- ja nie mam doświadczenia i się tak zaczęłam zastanawiać jak to u Was wygląda.