ewczis76
Fanka BB :)
A u nas dupa wolowa znowu bilurubina 11.6 ...i stoi .... Moze wyjdziemy dzis zobaczymy co zadecyduje lekarz...czy na lampe czy dom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas podobnie wygladal wczorajszy dzien.. brodawki mam pogryzione do krwi, spanie 2 h i karmienie, ktore trwa 1-2 h, dzisiejsza nocka tez nie latwa, za to wczoraj spala w nocy 7h i to tylko dlatego, ze ja w koncu obudzilam, bo nie wiem ile by spala chcialabym to wyregulowac jak najszybciej, na razie czekam az to samo nastapi, w kncu malenstwo jeszcze tygodnia nie ma..ale zmeczenie i frustracje rozumiemewcia z moze tez i chodzi o to odkladanie np teraz spi na moim reku a pewnie jak poloze to zacznie sie budzic tak dzis mam od 14 co odloze niby spi i zaraz budzi sie
Gratulacje!!! wersja 2 w 1 nieciekawa, ale wazny final.Cudnie!!Tak na szybko.cc po 15 h męczarniach. Mała ok 54 cm 3250g 10/10. Ledwo żyję.
nauczy sie, przystawiaj jak najczesciej, to zloty srodek, skoro ma odruch ssania, to da rade.,dzidzia nie chwyta za sama koncowke, tylko szerzej obejmuje brodawke. U mnie sutki tez trudne do karmienia, a poradzilysmy sobie bez kapturkow, co prawda brodawki mam pogryzione do krwi i obolaleMała pięknie ssie, ja mam siara tylko moje sutki male i ciężko jej je chwycić.