reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

cześć wszystkim:-)
u mnie dzisiaj był jakiś kryzys.. mam mało mleka i nie mogę wykarmić Patryka zawsze muszę dokarmić mm ok 30-50ml w zależności od potrzeb.. Po za tym całymi dniami siedzę sama z dziećmi, nawet nikt mnie nie odwiedzi.. Wychodzę dopiero przed 17 na spacer i wracam ok 18.30.. Dzisiaj na kilka godzin małżonek ma przyjechać ale rano już o 5 wyjeżdża.. To by było tyle z marudzenia co u mnie..

Martyska cudna córcia :-)
Ewczis dużo sił dla was i szybkiego powrotu do zdrówka!
Thriade jeszcze trochę i ty przytulisz swoją córcie :-)

reklama
Dziś byłam na ktg, na 45 min zapisu, "aż" dwa skurcze, które ledwo czułam.. ehhhhh :( Jutro pewnie zostawią mnie w szpitalu. Nie tak to sobie wszystko wyobrażałam :(

Dziewczyny kto ogarnia temat zasiłku macierzyńskiego?
Jak napisać w oświadczeniu,że chcę ten wariant przez rok 80%?

Miq we wniosku do pracodawcy musisz napisać ze chcesz od razu wszystkie tezy urlopy: macierzyński, dodatkowy macierzyński i rodzicielski- tj 52 tyg.

Dzień dobry:) U nas w zasadzie wszystko super:) Pierwsze 1,5 doby było ciężkie, bo mleczka było za mało, no więc trochę było płaczu i prawie ciągłe wiszenie na cycusiu;) Ale daliśmy radę:) Teraz już mam nawał, a Stefi cały czas zadowolony, więc mama też. Wreszcie mam czas na swobodne skorzystanie z łazienki itp. A wczoraj to już czułam się jak żul;) Skurcze obkurczające już mam lżejsze, a krocze w ogóle nie doskwiera także super (to jest nieporównywalna różnica z poprzednimi porodami podczas których byłam nacinana). Stefek trochę poranił mi sutki, ale regularnie smaruję swoim mlekiem i już jest lepiej. W związku z GBSem zrobili małemu różne badania z krwi i wszystko wyszło dobrze, dziś pewnie powtórka. Trochę Stefek zżółkł, więc trzymajcie kciuki, żeby bilirubina nie była zbyt wysoka to wyjdziemy dziś do domku. Bardzo tęsknię za moimi chłopcami!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry