reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ewcia gratulacje!! Zrobilas to blyskawicznie.
Ja sie tez pochwale, Maja jest z nami od 9:15, urodzona silami natury, wazy 3100g, mierzy 51 cm i jest dzielna i twarda hak stado bizonow ;)
To prawda ze porod jest w umysle, udalo mi sie bez znieczulenia, bez oksy.
No ale co rzyglam to moje ;) skurcze regularne mialam od 1 w nocy, o 5:30 odeszly wody, o 9:00 skurcze parte i po 15 minutach na swiecie. Miedzy 7 a 9 chcialam sie 3 razy zabic, ale nie mialam tyle sily ;) przypuszczam ze imersja wodna mi bardzo pomogla.
Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie na tym forum ! Idziemy teraz w kime ;)

Ja sie tez pochwale, Maja jest z nami od 9:15, urodzona silami natury, wazy 3100g, mierzy 51 cm i jest dzielna i twarda hak stado bizonow ;)
No ale co rzyglam to moje ;) skurcze regularne mialam od 1 w nocy, o 5:30 odeszly wody, o 9:00 skurcze parte i po 15 minutach na swiecie. Miedzy 7 a 9 chcialam sie 3 razy zabic, ale nie mialam tyle sily ;) przypuszczam ze imersja wodna mi bardzo pomogla.
Gratulacje[emoji4]

gratulacje rozpakowanym :) już niewiele nas zostało... ale i lipca niewiele. ciekawe czy Thriade się załapie (;
Olga nie wkurzaj ciężarnej! ;) teraz zmieniłam zdanie i chce doczekać do weekendu bo mamy tu 32 stopnie i więcej cały czas.

Gratuluję!! Też Ci w sumie szybko poszło!

Ja przy tej całej pogodzie mam dziś dodatkowo migrenę. Mam ochotę się zabić ;/

Thriade a ty nie masz skierowania do szpitala na wywoływanie? Jednak będziesz juz chyba z tydzień po? Dobrze kojarzę?

reklama
Husky gratulacje!!!! Dzielna kobieta z Ciebie. A ja urodziłam godzinę po podaniu znieczulenia, więc spokojnie mogłam wytrwać, ale taki strachuś ze mnie i trudno;) hehehe. Parte spokojnie czułam nawet na znieczuleniu, więc na szczęście gładko poszło.

Stefcio na razie śpi i śpi:) A i oczywiście urodziłam za szybko po podaniu antybiotyku w związku z GBS i coś będą robić w związku z tym, ale nie wiem co.

Do góry