reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Basica no to kciuki. Mój miał 3100 w 37 tygodniu, teraz to pewnie już 3800.
Klaudia nie przejmuj się U moich synków obu tak samo traktowałam kikut octeniseptem i u starszego trzymał się 7 dni, a u młodszego prawie 1,5 miesiąca.
No na razie czekam i staram sie nie panikowac:/ ale z pierwszym mialam problem bo mial ziarniaka na pepuszku i troche sie boje :/
go0siaczek
Mojemu w 13 dniu podczas snu
basica_21
Zaangażowana w BB
Dzięki[emoji4]Basica no to kciuki. Mój miał 3100 w 37 tygodniu, teraz to pewnie już 3800.
Klaudia nie przejmuj się U moich synków obu tak samo traktowałam kikut octeniseptem i u starszego trzymał się 7 dni, a u młodszego prawie 1,5 miesiąca.
P
pani.olga
Gość
u nas pępek odpadł wczoraj tez psikałam octeniseptem, ale położna powiedziała, że lepiej stosować gaziki z płynem odkażającym (np. LEKO), bo z octeniseptem wbrew pozorom dłużej trwa gojenie.
martyska1223
Ola ale cudo!! Ja myślałam że moja mała ma bujną czupryne, ale Twój malec bije wszystko!! ale ekstra
Ola ale cudo!! Ja myślałam że moja mała ma bujną czupryne, ale Twój malec bije wszystko!! ale ekstra
Dzięki, na oddziale miał najdłuższe kudełki:-), teraz też jak z nim wychodzę to obcy ludzie mnie zaczepiają, że ma takie ładne włosy
Ola sliczny kudlaczek, a ja myślałam ze nasz maluszek ma bujna czuprynke. U nas kikut odpadł w 10 dniu a przemywalam wieczorem po kąpieli ocetiseptem czy jak to sie pisze:-) To kiedy odpadnie kikut to jest indywidualna sprawa każdego dziecka nie ma sie co martwic, ważne żeby sie nie babral pepuch:-)
reklama