reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

avalka- gratulacje

klaudia- trzymaj sie :)

ja dostawalam tylko w szpitalu zastrzyk zakrzepowe do domu nic mi nie dawali

nawet noc byla znosna nie plakal juz i tylko 2 razy sie obudzil w nocy jestem w szoku bo wczesniej to co 2 godziny wstawal

co do podpasek to mi bella sprawdzila sie jak lezalam i pielegniarki same zmienialy a pozniej juz same podpaski zwykle mi starczyly tak jak wczesniej pisalam mam malo tych odchodow teraz to juz wogole nic nie leci :)

reklama
Avalka gratulacje :-)

Angi no słyszałam że tak jest synus mamusi a córeczka tatusia ;-)

Dzwoniłam do tej lekarki co zastępuje mojego gina i na 12 mam jechać do szpitala na Ktg...

Noce w te upały to masakra okna po otwierane a i tak cała mokra się budzę już nie wspomnę jak spojenie boli... Aby do czwartku ma się ochlodzic i będzie można rodzic ;-)

Moriam co do tapety ja zrezygnowałam pomalujemy jedna ścianę i nad łuzeczkiem jakieś naklejki ścienne przykleje...

Ale doświadczenie mam bo zawsze tu u rodziców tapetę kladlismy bo drewniany dom najważniejsze to dobrze zagruntowana sciana porządny klej i pamiętać że w większości tapet trzeba spasowac wzór aby nie pociąć bez sensu... :-)

Moriam kładłam tapety i dasz radę, nie jest to trudne:))

Jak chcesz mieć coś lepszego od Belli to polecam podkłady hartmann, można na sztuki na allegro kupić.

Gosiaczek cieszę się, że synek lepiej spał dziś:)

Witajcie dziewczyny...
Klaudia81.81 trzymamy kciuki.
Mam nadzieje ze u reszty świeżo upieczonych mam będzie tylko lepiej,niestety jeśli chodzi o laktacje jestem zielona ale wierzę że wszystkie znajdziecie dobre rozwiązania dla siebie:-)
Mnie dziś złapało przerażenie ta cała sytuacja,9 dni do terminu i to czekanie jest straszne i nie wiem czy poradzę sobie...człowiek myśli-przezyc porod i będzie tylko lepiej a tu dopiero się zaczyna... No i wszystko może się zdarzyć...ta niepewność mnie zabija :-S
Pogoda piękna a ja mam doła. I smece wam tu...
Śniło mi się dziś ze moja dziewczynka czasem sobie wyskakiwala z brzuszka i była już duża a ja się zastanawiałam jak przed porodem wepchnac ja spowrotem żebym mógła normalnie pojechać do szpitala.
Ale absurd :-D
Miłego dnia :-)
Żeby któraś zaliczyła niespodziankę i się dziś rozpakowala :-)

Avalka gratulacje .
Klaudia 81.81 kciuki -pewnie już po jesteś ;)i śpisz :)

Ja Belli nie lubię ,kupilam Hartmana w różnych rozmiarach - częśc na sztuki ,cześć w opakowaniu...

Do mojej cesarki 9 dni...juz zaczynam odliczać -po cichu mysląc o tym ,że mały się obrócił i rodze naturalnie
u nas dziś jakby lepiej i korzystając z tego poprasowałam stosy prania ....teraz poskładac muszę

a jakie macie laktatory ? Miałam ręczny aventa-karmiłam 8 mcy ściaganym mlekiem i teraz chciałabym jednak elktryczny ...mysle o lovi prolactis- same pozytywne opinie poczytałam ....
miłego dnia i kciuki za wszystkie borykające się z nawałami,brakami mleka ,skurczami .... tylko lepiej może byc :)

Ja kupiłam mini electric z medeli...większość dziewczyn go polecało tych co już karmilo więc też się zdecydowałam. No i teraz leży i czeka :-)

reklama
Do góry