klaudia81.81
Fanka BB :)
Nie no fajnie wlasnie pod tym wzgledem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 19.44 urodziła się Luiza. Sn bez nacinania.wymiary podam potem ale ok 3kg. 10/10. Nie mogłam urodzić łożyska. WyjmowaLi Je pod narkoza
O 19.44 urodziła się Luiza. Sn bez nacinania.wymiary podam potem ale ok 3kg. 10/10. Nie mogłam urodzić łożyska. WyjmowaLi Je pod narkoza
Gratulacje!O 19.44 urodziła się Luiza. Sn bez nacinania.wymiary podam potem ale ok 3kg. 10/10. Nie mogłam urodzić łożyska. WyjmowaLi Je pod narkoza
a u mnie jedyne co można zmienić to że termin mam na 6 lipca![]()
już mi też się nie śpieszy przez ten upał od czwartku ma się ochłodzić troszkę więc jak do tej pory sie małą nie śpieszyła to już niech posiedzi te parę dni sobie;-)
angi pozazdrościć grzecznego synia :-) a sprawdziło się wam dziewczyny z maluszkami że jak w brzuszku było maleństwo bardzo aktywne to i teraz też ??? moja na etapie brzuszkowym to bardzo leniwa mam nadzieje ze i jak sie urodzi to będize taka spokojna:-)
jestem i mówię jak było! w piątek od 20 regularne skurcze, książkowo, kolejno co 10-8-5 minut. pojechaliśmy na IP o 23, zrobili KTG, rozwarcie na 3 cm, przyjęli mnie do sali agrestowej (; no i się rozkręciło, drabinki, wanna, rozwarcie doszło do 8 cm i nic. próbowaliśmy naturalnej stymulacji, potem podali oksytocynę, a rozwarcie nadal 8 cm. w końcu położna stwierdziła, że próbujemy przeć, no to parłam i myślałam, że umrę, bo jak się potem okazało główka niewstawiona w kanał /: szybka decyzja o cc i o 11.55 Olaf był na świecie. okazało się, że wody już zaczynały się robić zielonkawe, więc w samą porę. 10 punktów, 3770, 55 cm i masa czarnych kłaków
oczywiście ja po cc leżąca przez 8 godz., z cewnikiem, po tym czasie cewnik wyjęli, mnie kazali pochodzić i już śmigałam. dziś rano kleik na śniadanie, teraz normalny obiad, jutro zdejmują opatrunek (szwy w 7 dobie), a jak wszystko będzie ok, to jutro idziemy do domu
niestety mam problemy z laktacją ):
Ja jestem w 2 dobie po cc i chyba karmic nie bede nigdy. Plakac mi sie chce jak musze malej dac to badziewie w butli i mam dosc. Poza siarą piersi suche i puste :/ mam laktator elektryczny ale to guzik daje
Ja znowu mam inny problem, mała nie chce ssac z piersi. Złości się wykrzywia poprostu w momencie jest nerwowa. Nie umie jakby złapać dobrze brodawki. Mleka mam dużo. Ściągam co 1.5h z 40 ml i niestety podaje z butelki. Kurde boje się ze będę tak cały czas :/ chciałabym karmic z piersi. Któraś z dowiadczonych mam ma na to jakaś rade?
Dziewczyny czy miala z Was ktoras narkoze ogolna do cc??
U mnie jutro sytuacja się wyklaruje pewnie bo ordynator będzie, dziś jestem opuchnięta jak balonik ale już przed porodem nie dadzą mi zastrzyku na odwodnienie. Ale rano mam już nie jeść i nie pić więc pewnie nas rozpakują...
Powodzenia dziewczyny, żeby wasze problemy z karmieniem też się szybko rozwiazaly ;-)
Mnie czeka chyba ciezka noc :-( macius rak sie wydzieral!! Nie wiedzialam ze dzieci tak moga plakac dovrze ze sasiadow nie mam :-( nie wuem co mu jest zasypia na rekach jak go dam do lozeczka albo poloze obok siebie jest taki krzykteraz juz padl ze zmeczenia. Plakac mi sie chce jak on tak krzyczy a ja nie wiem jak mu pomoc