reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia chyba w małej miejscowości mieszkasz, że w kręgosłup nie robią . Lepiej w ogólnym jeżeli inaczej nie umieją. Będzie bezpiecznej. Ja miałam ogólne przy pierwszym synu, bo brałam leki rozrzedzajace krew i klucie w kręgosłup grozi paralizem. Na dobre wybudzilam się po 3h. Potem jeszcze trochę przymulona byłam, ale dzieckiem się już zajmowałam. Ogólnie wrażenia ok, nie ma się czego bać . znieczulenie jest bezpieczne .

Wlasnie male miasteczko i on sam mowil ze jak sie upre to zrobi takie w kregoslup ale ze odradza bo nigdy tego nie robi...

Dzieki ci Gurek :)

reklama
U mnie też mały szpital powiatowy ale zzo jest nawet już do sn... Ale oddział jest mały, razem wszystko jest i ginekologia i położnictwo, ale wczoraj większość dzidziusiow wypisali dziś tylko 2 zostały i to takie cichutkie malutkie ;-) ;-)

Mnie czeka chyba ciezka noc :-( macius rak sie wydzieral!! Nie wiedzialam ze dzieci tak moga plakac dovrze ze sasiadow nie mam :-( nie wuem co mu jest zasypia na rekach jak go dam do lozeczka albo poloze obok siebie jest taki krzyk :szok: teraz juz padl ze zmeczenia. Plakac mi sie chce jak on tak krzyczy a ja nie wiem jak mu pomoc

Gosiaczek pamiętam te płacze. .. maluch przerabia może poród zna praktycznie tylko twój zapach i jak go odkladasz to czuje się opuszczony. Spróbuj może swoją koszulkę położyć mu do łóżeczka to będzie czuł ciebie. Moja mała nie dała się oszukać :D
pamiętaj ze będzie lepiej :D

Kornelia to rzeczywiscie mały szpital. Ja jak rodziłam to było 6cc i 14 sn tego dnia. Całe położnictwo pełne obłożenie miało a nawet łóżka podostawiane.

reklama
No u nas to średnio 40 porodów na miesiąc, więc niedużo ;-) ale jest kameralnie i nie jest to złe, bo niedaleko jest duży szpital wojewódzki to tam porodowka to jak Hala produkcyjna :p

Do góry