reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Wlasnie co z Zulugulka????
martyska1223
Coś ta pelnia nam nie służy
A mi przed chwila znajoma wysłała zdjęcie ze dziś urodziła synka.. aż mi się łezka w oku zakrecila jak przeczytałam. Tak bardzo bym chciała zobaczyć już malutka ..
A tak po za tym to konia z kopytami bym zjadla!
A mi przed chwila znajoma wysłała zdjęcie ze dziś urodziła synka.. aż mi się łezka w oku zakrecila jak przeczytałam. Tak bardzo bym chciała zobaczyć już malutka ..
Odpoczywaj i nie czekaj bo faktycznie zgłupiejesz. Jak ma się dziać to się będzie dziaćna razie skurcze się nie nasilają i są tylko w podbrzuszu, to podobno nie to, bo powinny się rozchodzić na krzyż.
już sama nie wiem, głupieję od tego czekania, po prostu się położę i może wtedy coś się zadzieje.
Pewnie, jak się nie czujesz sama w pełni sił to po co ryzykować. Fajnie, że jest taka opcja (w Żeromskim nie ma).Madziula ja też się bałam porodu sn. A widzisz jak wyszło. .. powiem tak niby każdy chwali cc ale jak mnie teraz boli pomimo morfiny to stwierdzam że sn może byłoby lepsze. Tak czy tak na życzenie cc bym nie wzięła. Na sali mam dziewczyny po sn może też nie jest tak ze nic je nie boli ale chodzą, przekładają się na boki itd. A ja nie dam rady. Dużym plusem szpitala tylko jak dla mnie jest to ze po cc mała miałam od razu ze sobą. Wiem ze w innych zabierają. Ja oddam dopiero na samą noc. Bo boje się jednak ze nie jestem w pełni sił.
Perla bardzo to boli ??? O ktorej mialas to ciecie??
Cięcie miałam o 13 wiec jeszcze mało czasu upłynęło. Miałam już 2 razy morfine ketonal i paracetamol. Wiec trochę mnie to przeraza.
JA TEŻ!!!!!! Z "kopytami" kojarzy mi się z kopytkami hihi straszna chęć mam na nie i jutro se zrobię nie pamiętam kiedy kopytka jadłam
Ale w brzuchu mi burczy
martyska1223
JA TEŻ!!!!!! Z "kopytami" kojarzy mi się z kopytkami hihi straszna chęć mam na nie i jutro se zrobię nie pamiętam kiedy kopytka jadłam
Ale w brzuchu mi burczy
W sumie.. tez bym nie pogardzila kopytkami tragedia, jem i nie mogę się w ogole najeść. Musze czym prędzej zasnąć bo jak tak dalej pójdzie to pół lodowki opalaszuje :O
klaudia81.81
W sumie.. tez bym nie pogardzila kopytkami tragedia, jem i nie mogę się w ogole najeść. Musze czym prędzej zasnąć bo jak tak dalej pójdzie to pół lodowki opalaszuje :O
Ehhh kopytka....
Ja mam to samo i najgorsze ze spac nie moge i w nocy wlasnie najgorzej :/
Perła , Wichurka gratuluję.
Perła ja cc wspominam bardzo źle. Nie broń się przed lekami przeciwbólowymi tylko bierz je regularnie. Najlepiej działa diklofenak w czopkach. Z tego co pamiętam to bierze się go co 12h. Ja brałam regularnie przez ok. tydzień, bo inaczej bym w ogóle nie funkcjonowała.
Ja dzisiaj po USG, bo trzeba było bliznę i wielkość dziecka ocenić. Blizna ok. Jeżeli nie będzie mnie bolała to mogę czekać z porodem ile chcę. Ale...... mały ma już dzisiaj ponad 3400g (tyle miał mój pierwszy syn w terminie) a jeszcze 4 tygodnie do terminu. Lekarz już mi powiedział, że sn to za duże ryzyko. No chyba, że urodzę na dniach. Tak, więc będzie kolejne cc i to chyba w 39 tc (o ile dotrwam). Jutro będę organizować i orientować się jak położnicy pracują. Poza tym mam umiarkowane wielowodzie, co z kolei może przyspieszyć poród. I bądź tu człowieku mądry
Olga jak tam?
Perła ja cc wspominam bardzo źle. Nie broń się przed lekami przeciwbólowymi tylko bierz je regularnie. Najlepiej działa diklofenak w czopkach. Z tego co pamiętam to bierze się go co 12h. Ja brałam regularnie przez ok. tydzień, bo inaczej bym w ogóle nie funkcjonowała.
Ja dzisiaj po USG, bo trzeba było bliznę i wielkość dziecka ocenić. Blizna ok. Jeżeli nie będzie mnie bolała to mogę czekać z porodem ile chcę. Ale...... mały ma już dzisiaj ponad 3400g (tyle miał mój pierwszy syn w terminie) a jeszcze 4 tygodnie do terminu. Lekarz już mi powiedział, że sn to za duże ryzyko. No chyba, że urodzę na dniach. Tak, więc będzie kolejne cc i to chyba w 39 tc (o ile dotrwam). Jutro będę organizować i orientować się jak położnicy pracują. Poza tym mam umiarkowane wielowodzie, co z kolei może przyspieszyć poród. I bądź tu człowieku mądry
Olga jak tam?
reklama
klaudia81.81
Dziewczyny czy ma ktoras uplawy konsystencji wody calkiem? Bo cos mi polecialo i na pewno nie mocz. Ale ja dzis rodzic nie moge bo jak sie synowi pokaze ruda z czarnymi plackami na lbie???