reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
dziewczyny wspolczuje wam... chyba na ten etap przypada wlasnie jakis skok, u mojej chyba jakos to przeszlo niezauwazalnie,a teraz to jest tylko duzy postep w jej rozwoju bo wszedzie jej pelno, przewraca sie obkreca i coraz mniej ja to meczy, nawetjak ja poloze na plecach to ta znow obrot. dzis dostala marchewke ze sloicvzxka i poszla jej lepiej niz moja :p

ja poki co sama w domu tez, bo moj w szpitalu na zabiegu byl, wroci moze w czw dopiero, ale potem za to bedzie jakis czas jeszcze na zwolnieniu wiec bede miala odciazenie troche przez jakis czas

nacias,
mój w domu pracuje, a i tak nie zajmuje się Małą.. Też ucieka non stop do roboty. Jak mała płacze/marudzi/wrzeszczy - to na pewno jest głodna, ewentualnie "to nie jest normalne zachowanie". Ręce opadają. A na początku było tak pięknie.. Znudziło mu się... ;]
Nie chodzi mi o to, byś Karolkowi pokazywała swoje opanowanie, a byś sama się nie nakręcała. Po prostu rób, co musisz i pamiętaj, że to Twój kochany malutki synek :)

pat,
moja czaruje wszystkich dookoła, bo jest bardzo towarzyska i lubi rozmawiać z ludźmi ;) Niestety to nie zmienia faktu, że poza tym często zdarza jej się drzeć, jakby ją ze skóry obdzierano. Już nie raz dała popis w sklepie czy autobusie, czy nawet na spacerze. Mój mówi, że ją rozpuściliśmy. A ja się pytam: jak można rozpuścić takiego maluszka? Przecież to nonsens. Ona po prostu ma charakterek po mamusi. I o ile się we mnie wdała na 100% to szybko jej przejdzie ;)

Moja dzisiaj pierwszy raz powiedziała "mama". A potem dla pewności powtórzyła jeszcze parę razy już przy Moim. Ależ się cieszyliśmy :) Oczywiście minie jeszcze sporo czasu, zanim to słowo wejdzie do codziennego użytku i będzie świadomie wypowiadane.. ale i tak banan na twarzy i radość wielka :)

nie narzekajcie ja jestem w ogóle sama bo chłop w delegacji :p

Mama mi przyprowadza starszego z pkola póki co ale jak pada to jade po niego

nacias,
ale on świadomie już wypowiada, więc to większy sukces :p Moja reaguje odpowiednio na "am", ale nie woła :p

Doli,
co z tego, że facet w domu.. Pożytku nie ma, a tylko denerwuje :D

reklama
Asia ale przynajmniej masz się do kogo odezwać i nie jesteś sama..
ale zupełnie nic nie robi? w obowiązkach domowych też?
wspolczuje..
mój to jest złoty chłop
wysprząta, przewinie, nakarmi, zabawi, wykąpie
tylko powiedzieć trzeba

Do góry