reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Mateusz też naprawdę dużo mi pomaga, zajmuje się małym, kąpie się z nim, przewija, karmi, sprząta, szykuje jedzenie, prasuje itp. Nie narzekam na niego. Ale wiecie, problem jest w Karolu, jak ma napad histerii i wrzasków to pomaga mi Mateusz, że go nosi i zabawia itp, ale co z tego jak ja dalej słyszę ten wrzask... Mam nadzieję, że mu przejdzie w końcu, bo on też się męczy jak tak płacze :( Mój syneczek <3

reklama
Ach zazdroszcze wam dziewczyny takich facetów. Mój niby nie najgorszy, ale ciągle go nie ma, lub za bardzo zmęczony, lub za bardzo zajęty i w sumie coraz bardziej i coraz więcej jest tylko na mojej głowie, a niestety dzieci nie ułatwiają, choć na moją starszą nie mogę już narzekać, bo jak ją poprosze to stara się jak może pomagać. :-)
Ale dziś miałam odpoczynek, byłam na zebraniu w przedszkolu trwało prawie 2h, malutką zostawiłam u mojej mamy i co po powrocie obie uhahane i babcia stwierdziła, że ona jest bardzo grzecznym dzieciaczkiem i wogóle nawet nie próbowała płakać:-\ Chyba będę babci ją częściej zostawiała;-) :p

Asia nie ma idealow, mój też nieraz mi cisnienie podnosi, bywa ze wraca z pracy i tylko zmęczony i tyle, no ale jak ma wolne to jest lepiej, no i sama mówię mu żeby coś zrobił, bo niestety sam to ciężko żeby się domyslil, no ale jak to facet ;)

asia jak mój zostaje z kimś inym to megagrzeczny wejde tylko do domu to ryk i ręce wystawia;-)

marchew ziemniak kalarepa bardzo mu smakowały :-)
dziś w koncu robię gruszki do słoików..

a my dziś ziemniak z dynią, myślę, że mu podejdzie.
pospał całe pół godziny i zadowolony.
Doli, jeszcze przetwory robisz? to masz niezły power!

aneczka no musiałam ale to już ostatni koniec
narobiłam sie i słoik się nie zawekował wieć mam tylko 1 z gruszkamino cóż
to jutro jemy gruszki :p

mój dzisiaj wylazł mi z bujaczka!
siedział w nim i tak dupke do góry podnosił nóżki przykurczył, że na siedzisku zaraz mu sie znalazła głowa i tułów zamiast dupki :o

Doli, co za akrobata!

U nas dziś jakiś dramat, no marudzenie na całego, smoczek nie, na plecach nie, na foteliku nie, na brzuchu nie, na boku nie, na rączkach nie... Oszaleje... Powiedzcie, że nie jestem sama

reklama
Do góry