reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

asiatipl ale mnie to wcale nie dziwi,
myślę, że zacznie się w pełni obracać ok 5-6 mc
a z brzucha na plecy to raczej śwadomie robi

reklama
Karol jest ostatnio baaaardzo absorbujący :-) aż mi się zaległości w prasowaniu zrobiły. Teraz próbuje to ruszyć ale co chwila Karol mnie woła :-D

Załączniki

• 1438089950403.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 56
nacias chyba bym się zapłakała tyle ubran!!!

ja prasuję na bieżąco -tylko rzeczy małęgo tzn do 2-3 dni po zebraniu ze sznurka :p ale w te upały odpusciłam 1 prasowanie i dziecko zyje nadal :p więć zastanawiam się czy prasować jeszcze..może same tetry..

w mojej ksiazece zdrowia dziecka jest napisane ze dziecko umiejetnosc przewracania "powinna" byc zdobyta w okolicach 6 miesiecy :)
Nasza nawet nie za bardzo probuje sie przewracac czasami z brzucha na plecy sie przewroci ale z plecow na boki to dopiero teraz leciutko zaczyna tylko ;) jak zasypia to budzi sie dokladnie w tej samej pozycji :) mimo ze nogami przebiera non stop to jakos nie rusza sie przez to wokol wlasnej osi ;)
Dzisiaj bylismy tez na szczepieniu i malutka przybrala w 6 tyg 900 gr i wazy 6400 i ma 63 cm czyli 5 cm wiecej niz przy urodzeniu :) ubranka 62 nadal dobre :) nad waga lekarka piala ze tak ladnie przybiera choc to "tylko" 150gr/ tydzien
o rozszerzaniu diety nie chciala slyszec :)
mala nauczyla sie piszczec - o rety od rana do wieczora piszczalka i zaciesza sie jak sie slyszy :crazy: a mnie glowa boli od tego
cos czuje ze ona najpierw bedzie gadac a pozniej chodzic ;) jak starsza corka - z synem bylo odwrotnie :-D

Ostatnia edycja:
Sataga chalwy nie lubię ;)

Moja też się nie przewraca choć wczoraj była blisko :)

Nacias u mnie czasem też góra prania, ale mój to by nic nie prasowal, więc mnie nikt nie wyreczy

Babydust tylko 150 !? ;) mojej się zdarzalo 100 na tydzień :D a i tak .narazie pediatra mowila ze rozszerzanie raczej po 5 mies.

No to faktycznie skarb :) mój uważa,ze pranie to się samo robi więc nawet nie nastawi nigdy, wywiesi jak go poprosze, ugotuje czasem, żelazka się nie tyka ;) a ze sprzątaniem hmm kiedyś tak a teraz zbyt zmęczony po pracy... Ale dzieckiem się zajmuje ;)

reklama
Wygrałam!!!! Yeah! ;)

Załączniki

• 1438118609878.jpg
    1438118609878.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 56
Do góry