reklama
nacias
Fanka BB :)
Asia a z jakiej dzielnicy?
Asia no szkoda malenstwa ale pewnie rehabilitacja pomoze i będzie lepiej.
A my dziś u lekarza i mala tym razem 270g na dwa tyg. Ona chyba faktycznie przybiera jak chce, taka jej uroda najwidoczniej
Kupiłam małej krem do skóry atopowej natłuszczajacy bo ma takie szorstkie miejsca na raczkach i nóżkach, zobaczymy czy pomoże
A my dziś u lekarza i mala tym razem 270g na dwa tyg. Ona chyba faktycznie przybiera jak chce, taka jej uroda najwidoczniej
Kupiłam małej krem do skóry atopowej natłuszczajacy bo ma takie szorstkie miejsca na raczkach i nóżkach, zobaczymy czy pomoże
Asia86Wro
Rehabilitacja na pewno pomoże, bo to raczej kwestia korekty. Nie powinno być takich kolejek do specjalistów z dziećmi poniżej 2 roku życia - do tego okresu czas gra kluczową rolę. Tak to bym już wcześniej wiedziała, co i jak i bylibyśmy do przodu z ćwiczeniami. A te metodą Vojty nie są niestety przyjemne dla dziecka
Renatka1982
Asia, przykro mi, ale mam nadzieję, że szybko wyjdziecie na prostą i będzie dobrze z malutką.
Jupiii ! Udało mi się zalogować
Chrzciny będziemy robić około wrzesień / październik jak chrzestna wróci z USA.
Na razie o tym nie myślę
Oj jak dawno mnie tu nie było ....
Jupiii ! Udało mi się zalogować
Chrzciny będziemy robić około wrzesień / październik jak chrzestna wróci z USA.
Na razie o tym nie myślę
Oj jak dawno mnie tu nie było ....
Renatka co u ciebie bo faktycznie daaawno nie zagladalas
Asia oby szybko przeszło kciukam i tez nie rozumiem logiki nfztu nie tylko w stosunku do dzieci bo przeciez lepiej / taniej jest zapobiegać ńiz leczyć
czyli dziećmi należałoby się zając w szczególności aby na starość ńie mieli dolegliwości które trzeba będzie leczyć wrrr
tak samo raz na rok takie kompleksowe usg brzucha mogłoby wykryć wiele chorób w początkowych stadiach które szybko mogą być wyleczone a w pl niestety nie można na to liczyć ech
Asia oby szybko przeszło kciukam i tez nie rozumiem logiki nfztu nie tylko w stosunku do dzieci bo przeciez lepiej / taniej jest zapobiegać ńiz leczyć
czyli dziećmi należałoby się zając w szczególności aby na starość ńie mieli dolegliwości które trzeba będzie leczyć wrrr
tak samo raz na rok takie kompleksowe usg brzucha mogłoby wykryć wiele chorób w początkowych stadiach które szybko mogą być wyleczone a w pl niestety nie można na to liczyć ech
Renatka1982
Kuklaki, ehhh, lepiej zapytaj, gdzie mnie nie było hi hi
A tak na poważnie to zapierdziel mam i urwanie głowy, sama z dwójką, teraz wakacje więc przedszkola nie ma :/
Istny koszmar.
Ten tydzień i przyszły siedzę u siostry w domu, pilnuję jej chatę, bo do USA poleciała, kwiatki podlewam i psa karmię więc mam troszkę luzu...
Mały lepiej się tu zachowuje niż w naszym mieszkaniu w sensie grzeczniejszy jest tutaj
I od kilku dni próbowałam się zalogować, ale nie mogłam...
w końcu się udało... i jestem !
Tak czytam, że chyba się na Fb przeniosłyście ?
A tak na poważnie to zapierdziel mam i urwanie głowy, sama z dwójką, teraz wakacje więc przedszkola nie ma :/
Istny koszmar.
Ten tydzień i przyszły siedzę u siostry w domu, pilnuję jej chatę, bo do USA poleciała, kwiatki podlewam i psa karmię więc mam troszkę luzu...
Mały lepiej się tu zachowuje niż w naszym mieszkaniu w sensie grzeczniejszy jest tutaj
I od kilku dni próbowałam się zalogować, ale nie mogłam...
w końcu się udało... i jestem !
Tak czytam, że chyba się na Fb przeniosłyście ?
reklama
aneczka1984
Asia - to słabo :-( ale wcześnie wykryte, to śladu później nie będzie. milia80 też tą metodą rehabilituje Małgosię, jeśli dobrze pamiętam. mój też histerię przy ćwiczeniach urządza, rehabilitantka powiedziała, że 5 dni popłacze i mu przejdzie, a tu już 3 tygodnie i nadal ryczy,a tu nic trudnego nie robimy. on na brzuchu zaraz ryk, strasznie muszę kombinować, żeby choć chwilę poleżał :-(