reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Babydust super że wszystko się udało i zadowolona jesteś :)
My mamy teraz w niedziele a ma być 35stopni!! Wszystko juz ustalone dojumenty3od chrzesnych zebrane wiec jestem spokojniejsza :)

Dziś od 11.10 do 18.01 byliśmy poza domem jestem wykończona :) ale byłam na pierwszym zlocie chusto mam i było bardzo fajnie :)
Jutro ważenie i szczepienie

reklama
Tez myślę żeby tarczycę zbadać ale w ciąży miałam i było ok

Myla, a jakie miałaś tsh? bo normy są niby do 4-4,2, ale to fikcja! Kobiety w wieku rozrodczym powinny mieć tsh do 2,5.
Schudłam kolejne 0,5 kg, mam nadzieję, że po odstawieniu słodyczy poleci w dół.
Dygotka, ja tam nie zamierzam się godzić z figurą, bo źle się z tym czuję, będę walczyć!

Oltoma, staram się :) dziś 11 km zaliczone, jutro tylko 5,5, bo mam na 16 rehabilitację, więc mąż dołączy do nas kwadrans później po pracy i do domu wrócimy autem. Ale ja nie lubię takich bezcelowych spacerów, nudzi mi się i dłuży, wolę mieć konkretny cel do osiągnięcia i wtedy mogę iść i iść...
Ja też miałam usg blizny.

Babydust, super, że chrzciny się udały!!

Asiatipl, a może Twoja Cię gryzie, bo stymuluje sobie buzię w ten sposób? Mi dziś neurologopeda powiedziała, że Małgosia potrzebuje więcej stymulacji i mam ją masować nad warga górną i pod dolną, a do tego wsadzać jej palec do buzi i masować podniebienie, język i dziąsła.

Moja też strasznie się ślini.

Doli to na mojego pełnią chyba działa odwrotnie bo od 19:30 śpi i teraz go właśnie na spiocha karmilam..:p

Martwi mnie ten jego guz bo nie dość że urósł to jest mega czerwony i wygląda jakby pękła na nim skóra...obawiam się że to znak że może być tam ropień i może peknac...mam nadzieję że go to nie boli bo przecież zazwyczaj ropnie dopóki nie pekna to bola opór...

Babydust super ze chrzciny sie udaly :) wlasnie ja tez wolalabym jak dzieciatko male, bo lepiej taka impreze znosi no ale niestety narazie nie mamy mozliwosci, chyba zrobimy jak mala juz jakos pol roczku bedzie miala

my tez zadnych ubranek nie kuujemy, do roczku przynajmniej to Mala ma tyle ze az miejsca brakuje :D

Moja tez sie ciagle slini i z piastkami w buzi, a na dodatek czasem zasysa jakby sobie warge dolna... :eek: nie wiem czemu tak robi

Dzemik zrobiony, dziecko dzis zasnelo na tatusiu wiec mialam czas zrobic w koncu :)
DSC_0212[1].jpg

Załączniki

• DSC_0212[1].jpg
    DSC_0212[1].jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 76
Kuklaki pójdę ale pediatra nic z tym nie zrobi..chyba że znowu nas wyśle do szpitala gdzie też nic wcześniej nie zrobili tylko kazali umówić się do poradni immunologicznej gdzie mamy termin na 3 grudnia..
Myslalam zebh prywatnie pójść do poradni szczepień ale jak czytałam co oni tam robią to nie było nic wspomniane o powikłaniach tylko bardziej doradzanie itp..
Anulka pod pachą ma...

Pat jak guz dalej rosnie to faktycznie moze oznaczac ze peknie :( niech lekarz to obejrzy :/ dostaliscie sie do tego pulmunologa ? bo z tego co pamietam to jak mi mowili ze jak sam peknie to trzeba to dobrze oczyscic :/

jestem zombie po imprezie after party
hihi_anim.gif
hihi_anim.gif
zostalo nam tyle jedzenia z chrzcin pomimo rozdania siat z walówka ze postanowilam znajomych zaprosic na dojadanie -a impreza troche przerodzila sie w pepkowe Basi hahaha
a w sumie powinnam sie wyspac
poszlam spac przed polnoca Basia, jadla o 4 i dopiero niedawno takze wszystko prawidlowo ale chyba te 2 kieliszki wina wypite przeze mnie to spowodowaly
confused.gif
po roku pelnej abstynencji jednak duza roznica
hihi_anim.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Baby chyba muszę w końcu iść prywatnie bo na NFZ nie mam co liczyć...nie wiem po co nam ta służba zdrowia-_- muszę pediatry spytac bo czytałam że dobrze isx z tym do chirurga dziecięcego..

Do góry