reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

pat ja bym sie obawiala tego ze chirurg pewnie by to chcial nacinac od razu :/
a sprobuj IP w szpitalu dzieciecym - po prostu wbij sie i powiedz ze zrobilo sie czerwone i szybko uroslo i zeby to jakis lekarz obejrzal :)

reklama
Pójdę dzisiaj do pediatry i może da skierowanie, wtedy w szpitalu by było szybciej bo tak to bym czekała...
Ale rączką rusza normalnie więc chyba go to nie boli...
A u Twojego synka to było twarde czy miękkie ?
Bo u Wojtka dopóki był guz i nie był taki czerwony to był twardy i ruszal się pod palcem a teraz odkąd mu się zrobiło to brzydkie i czerwone to jest miękkie..

Pat ja bym poleciała do lekarza jak najszybciej, nawet do Luxa tam odrazu zrobią co trzeba czy usg czy opinia innego lekarza, terminy są szybkie (przynajmniej u mnie) bo jak tam jest ropa to go napewno boli
i żeby jeszcze wiecej się nie zrobiło i nie pękło w środku...

Doli nas z luxa od razu do szpitala z tym wyslali (a pediatra nasza i tak sama w szpitalu pracowala ale odeslala do specjalisty) takze nie polecam bo to sa tak rzadkie powiklania ze zwykli pedistrzy nie wiedza co z tym robic
dlatego polecam mimo wszystko IP w szpitalu ale masz racje ze skierowaniem zebys nie musiala sie glupio tlumaczyc czemu przyjechalas :)

Witam :-)

w końcu słoneczko w pełni za oknem :-) :-) może humor mi sie poprawi :tak:

oczywiście standardowo niewyspana no ale cóż taki mój los :-( na dodatek od wczoraj lekki wk....na szanowną drugą połowę :no:

pat - nie fajnie z tym guzkiem :-( ja jak doli pewnie już bym była u lekarza

babydust- pepkowe po 3 miesiącach , nieżle :-D fajnie ,że udane :-)

a i od dziś nie jem słodyczy :-D trzeba się pozbyc wielkiego zadka :-D

Pat, oby Was szybko przyjęli w szpitalu, przecież nie mogą kazać Wam czekać do grudnia! ktoś powinien to obejrzeć i coś z tym zrobić.

Hej
Pat mojej szefowej kiedyś się ropień zrobił pod starą szczdpionką po gruźlicy i ona u chirurga coś robili. Jak będziecie mieć skierowenie to jeszcze tego samego dnia idźcie. Bo u nas jak kiedyś ze starszym z ropniem na palcu poszliśmy na.drugi to chcieli nam termin na za tydzień dać i mhsieliśmy się na ip prosić żeby nam lekarz nacioł na szczęście lekarz był spoko i nie widział problemu w przeciwieństwie do pań rejestratorek które nas nie chciały przyjąć.

odkopałam fb mojego mogę się wprosić¿ ;)

My mieliśmy iść pobiegać na boisko do szkoły ze starszym ale chyba do wetrynarza pojadę bo pies teściowej prawie nie chodzi dzisiaj tak go noga boli, nie był jeszcze na dworze bo ze schodów musi zejść a się boi.

Jedziemy do szpitala. Dostalismy skierowanie do chirurga ale jeżeli zapisza nas na jutro to mamy isx na IP i bez skierowania pokazać małego i tam nam wezwa chirurga. Lekarz powiedział że jest czyrak który już ma ochotę peknac i on wie jak to leczyć ale najpierw chce żeby zobavzyl to chirurg i USG żeby nie zaszkodzić. I narazie jest to przeciwwskazaniem do dalszych szczepień -_-

reklama
Do góry