reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pat trzymam kciuki. Oby lekarz coś zaradził.

A moje dziecko ciągle śpi.. Zasnęła o 9.00 a to już prawie 12.oo :szok: Może to przez to że na świeżym powietrzu.

reklama
Pat - kciuki i daj znac!
Margo - może to już zmiana na stałe, dojrzewają nam dzieci, trzeba mieć nadzieję :-) Mój też ostatnio noce lepsze.
jadę jutro na 2 tygodnie do mamy, pewnie znowu się nie będę umiała zorganizować.
a wczoraj piekłam z córką ciasteczka, bo ostatni dzień przedszkola przed wakacjami i zaniosłyśmy dzisiaj paniom :-)
Buźka!

Pat jedz jedz jesli chce peknac niech to zrobi pod kontrola :(
echh dobrze ze my nie musielismy przez to przechodzic :( :( trzymam kciuki zeby to tak sie zrobilo zeby maluszek nie cierpial i koniecznie daj znac po :/

Więc...mały ma założony oklad z sody. Zajęte jest kilka węzłów. Jutro mamy zgłosić się do poradni na 13:40 i jeżeli będzie chociaż minimalna poprawa to leczymy miejscowo ale jeżeli poprawy nie będzie to mały jutro idzie pod narkoze i wycinaja bo to już jest helbocace czy coś takiego i nic innego się z tym nie da zrobić. Ale mam nadzieję ze peknie samo bo nie wyobrażam sobie oddawać go pod narkoze...:(

reklama
Pat o kurcze strasznie mi przykro :( co to jest to helbocace co napisalas ??a
to ze zajete kilka wezlow to wiesz po usg czy palpacyjnie to sprawdzili ?
jakiej specjalizacji lekarz go badal ?

Do góry