reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No od 3 tyg jesteśmy na dodatek na diecie bez mlecznej. Także jem chleb z drzemem albo ryba no nawet wediny nie mogę,oczywiście bez masła czy margaryny, kurczaka z warzywami codziennie na obiad ewentualnie makaron z sosem i mielonym i na kolacje to samo co na sniadanie. Ze słodkiego mogę tylko biszkopty z biedry i pierniki z biedry. W innych marketach nawet to ma serwatke. A kg w miejscu... A no i jem owoców sporo

Ja się cieszę, że przynajmniej waga nie idzie w góre. Mam koleżanke, która właśnie po porodzie zaczęła tyć i tak naprawdę dopiero teraz (po 6 latach) doszła do swojej wagi.

Myla masakra z tymi kg :( mi też nie schodzą ale to za sprawą słodkiego :-/ mi zostały od porodu 4kg i ta oktopna fałdka..

Dobrze że ja nie musz€ nazwiska zmieniać :)

Pat pani prawnik i z nieletnim?? Wstyd:p:)

Mój też śpi od 19.40 :) zrobiłam pranie i zamówiłam zdjęcia :)

Mylą które to pierniki bez mleka ? Też bym zjadła...

Ja margaryne jem do chleba cały czas

Moja gwiazda jeszcze dojada... Ludzie znowu pójdzie spac po 22. A ja tylko kolacja i spac zaraz bo już mi się nic nie chce. Truskawki pogotowane na dzem poczekają do jutra ;)

Jeszcze dwa tygodnie nauki...wszystkie uczelnie już skończyły a u nas tragedia....nie dość że nadal sesja to poprawki są wszystkie w jeden weekend i to tydzień po ostatnim egzaminie...

Doli właśnie na FB wyswietlila mi się Twoja fotka z M i starszym i powiem Ci że Twoj M wygląda nie wiele starzej niż mój :D daje mu jakieś 15lat :p

Ostatnia edycja:
reklama
2 dopiero :( stwierdziłam że najwyzej ze wszystkich oblanych przedmiotów zrobię sobie 6 rok prawa :p bo u nas nie ma czegoś takiego że jak nie zdajesz to warunek tylko musisz ten przedmiot wziąć na innym semestrze i oczywiście znowu za niego zapłacić

Do góry