reklama
No od 3 tyg jesteśmy na dodatek na diecie bez mlecznej. Także jem chleb z drzemem albo ryba no nawet wediny nie mogę,oczywiście bez masła czy margaryny, kurczaka z warzywami codziennie na obiad ewentualnie makaron z sosem i mielonym i na kolacje to samo co na sniadanie. Ze słodkiego mogę tylko biszkopty z biedry i pierniki z biedry. W innych marketach nawet to ma serwatke. A kg w miejscu... A no i jem owoców sporo
Ja się cieszę, że przynajmniej waga nie idzie w góre. Mam koleżanke, która właśnie po porodzie zaczęła tyć i tak naprawdę dopiero teraz (po 6 latach) doszła do swojej wagi.
Myla masakra z tymi kg mi też nie schodzą ale to za sprawą słodkiego :-/ mi zostały od porodu 4kg i ta oktopna fałdka..
Dobrze że ja nie musz€ nazwiska zmieniać
Pat pani prawnik i z nieletnim?? Wstyd
Mój też śpi od 19.40 zrobiłam pranie i zamówiłam zdjęcia
Dobrze że ja nie musz€ nazwiska zmieniać
Pat pani prawnik i z nieletnim?? Wstyd
Mój też śpi od 19.40 zrobiłam pranie i zamówiłam zdjęcia
Mylą które to pierniki bez mleka ? Też bym zjadła...
Ja margaryne jem do chleba cały czas
Moja gwiazda jeszcze dojada... Ludzie znowu pójdzie spac po 22. A ja tylko kolacja i spac zaraz bo już mi się nic nie chce. Truskawki pogotowane na dzem poczekają do jutra
Ja margaryne jem do chleba cały czas
Moja gwiazda jeszcze dojada... Ludzie znowu pójdzie spac po 22. A ja tylko kolacja i spac zaraz bo już mi się nic nie chce. Truskawki pogotowane na dzem poczekają do jutra
Jeszcze dwa tygodnie nauki...wszystkie uczelnie już skończyły a u nas tragedia....nie dość że nadal sesja to poprawki są wszystkie w jeden weekend i to tydzień po ostatnim egzaminie...
Doli właśnie na FB wyswietlila mi się Twoja fotka z M i starszym i powiem Ci że Twoj M wygląda nie wiele starzej niż mój daje mu jakieś 15lat
Doli właśnie na FB wyswietlila mi się Twoja fotka z M i starszym i powiem Ci że Twoj M wygląda nie wiele starzej niż mój daje mu jakieś 15lat
Ostatnia edycja:
reklama
2 dopiero stwierdziłam że najwyzej ze wszystkich oblanych przedmiotów zrobię sobie 6 rok prawa bo u nas nie ma czegoś takiego że jak nie zdajesz to warunek tylko musisz ten przedmiot wziąć na innym semestrze i oczywiście znowu za niego zapłacić