reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
aga,
to nie był zwykły płacz, to był ryk niesamowity :p A taka była chwilę wcześniej uśmiechnięta i rozgadana.. no cóż - życie;)

Kupiłam jej herbatkę z Humana - koper włoski. Średnio jej smakuje, ale liczę, że pomoże ;)

Mi nadal 10 kg zostało czyli tyle samo co w dzień wyjścia ze szpitala i nic nie leci to dziadostwo

To Myla masz tak jak ja. Może z czasem będą spadać kg.
Zazdroszcze tym którym, bez nadzwyczajnego wysiłku kg spadły. U mnie to dziwne, że nie chcą, normalnie to patrząc na tryb jaki mam: ciągle na obrotach spać chodze 23 wstaje o 6-7 ciagle(przed ciążą 21-22 spać,a wstawałam 7-8) dźwigam obciążenie 5kg , karmie, latam na spacerki pchając obciążenie ok 20kg i więcej(14kg wózek + zawartość) jem tak samo jak przed ciążą(mniej słodkiego) to przez te 2m-ce powinnam schudnąć i to nie mało, a tu nic - to muszą być hormony.:-)

doli nie przesadzam , tak się czuje , dlatego zaczęłam wieczorne spacery :tak:

Tymek dziś śpi po 20 minut :no: a tak liczyłam na co najmniej godzinną drzemkę z nim bo starszak dziś zajęty zabawami z tatą :-( ehhh ....

reklama
Do góry