reklama
kifsi
Fanka BB :)
ja tez zaglądam
w czerwcówkach tez utworzono grupe ale i tak część dziewczyn została na bb i forum dalej tętniło zyciem
pytanko : na fb grono zamnkniete czy te mniej udzielające sie jak ja moga dołaczyć ?
a w ogóle u mnie ciag dalszy cieknacego nosa :-( ehhh na dodatek noc kiepska
w czerwcówkach tez utworzono grupe ale i tak część dziewczyn została na bb i forum dalej tętniło zyciem
pytanko : na fb grono zamnkniete czy te mniej udzielające sie jak ja moga dołaczyć ?
a w ogóle u mnie ciag dalszy cieknacego nosa :-( ehhh na dodatek noc kiepska
Ja na fb jestem, ale chyba jednak wolę bb, na fb nie ogarniam tego pisania. A mam pytanko do was czy któraś ma jeszcze kg ciążowe. Mi zostało 7-8(z 16-17)i za chiny nie chcą spadać. Tyle ile było po porodzie tyle jest, ani tyci mniej. A ograniczyłam słodkie, nie słodzę i wogóle staram się nie napychać tyle, no i cały czas karmię:-\ :'(
kifsi
Fanka BB :)
asia - mi zostało do wagi z przed ciąży 5 kg i waga nie chce spadac , a do minimum jaki chciałabym osiągnąć kolejne 6 kg czyli razem jeszcze min 11 kg i tak jak ty nie słodze i ograniczam słodkie i karmie piersią :-( w ubiegłym tygodniu zaczełam chodzić wieczorem z kijkami zobaczymy czy coś drgnie bo w sierpniu nad morze i w takim stanie żadnego kostiumu nie założę
asia - mi zostało do wagi z przed ciąży 5 kg i waga nie chce spadac , a do minimum jaki chciałabym osiągnąć kolejne 6 kg czyli razem jeszcze min 11 kg i tak jak ty nie słodze i ograniczam słodkie i karmie piersią :-( w ubiegłym tygodniu zaczełam chodzić wieczorem z kijkami zobaczymy czy coś drgnie bo w sierpniu nad morze i w takim stanie żadnego kostiumu nie założę
Przeczytałam gdzieś i tak pocieszam się, choć to nie wielkie pocieszenie, że niektóre kobiety tak mają, że za sprawą hormonów gromadzi się zapas kg na okres karmienia i dopóki się karmi to kg nie spadną, a z końcem karmienia spadają w moment.I choć to niewielkie pocieszenie, bo zamierzam karmić conajmniej rok, to jednak jest. Przy pierwszym też tak było, tyle że wtedy zostało 7 kg, i w ciągu pół roku zgubiłam z nich 3-4 kg, a pozostałe 3-4 już zostało ze mną, ale teraz jak do tamtych 3 kg dodam kolejne 3-4 to już będzie zdecydowanie za dużo :-[
reklama
Ja się nie wypowiem bo jestem po diecie cukrzycowej z ciazy i mi chyba wręcz ubyło przez ciążę, nie ważyłam sie jak urodziłam ale widzę po sobie, a teraz jak karmie tp mimo ze sporo jem to nie tyje, został tylko taki brzuszek po ciazy,faldka
Ja jestem i na fb u tu teraz, mam nadzieję ze ogarne
Ja jestem i na fb u tu teraz, mam nadzieję ze ogarne