Dziewczyny czym ratować zezarte sutki????? I jak???? Boli jakby mi na żywca nożem odcinali przy karmieniu. Od 3dni sie tak mecze. Smaruje lanolina i bephantenem. Wietrzyć nie mam jak bo towarzystwo męskie na balkonie.
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Pat tylko ta mascia robiona plus ta z wit A ale po niej jest ok bledna. Mysle ze gdyby proszek to wszystko by ssypalo a tak to tylko nogi i buzka. Plus nogi i glowa mega suche. Mam pierwszego w rodzinie alergika i tyle. Nikt nigdy na nic ani u mnie ani u M. Mam tylko nadzieje ze to w koncu przejdzie.
Aylin w szpitalu mi dali jakas probke jeden czy dwa razy posmarowalam i bylo super ale o ile pamietam to ta masc cos ok 50 zl kosztowala. Jak chcesz. Sprobuje odszukac nazwy. A najlepsze jest mleko Twoje. Wycisnij i wsmaruj.
O juz mam to lansinoh lanolina czyli nic nowego jesli smaeujesz lanolina.
A moze dzien czy dwa poodciagaj i dawaj z butli a wtedy brodawki troche odpocznał.
Godzine prasowalam i "kupeczka" nawet nie zmalala;:/
Jutro pierwszy raz zostawie syna na dluzej niz godzine. Fryzjer.
Aylin w szpitalu mi dali jakas probke jeden czy dwa razy posmarowalam i bylo super ale o ile pamietam to ta masc cos ok 50 zl kosztowala. Jak chcesz. Sprobuje odszukac nazwy. A najlepsze jest mleko Twoje. Wycisnij i wsmaruj.
O juz mam to lansinoh lanolina czyli nic nowego jesli smaeujesz lanolina.
A moze dzien czy dwa poodciagaj i dawaj z butli a wtedy brodawki troche odpocznał.
Godzine prasowalam i "kupeczka" nawet nie zmalala;:/
Jutro pierwszy raz zostawie syna na dluzej niz godzine. Fryzjer.
Ostatnia edycja:
Margomari
Fanka BB :)
Witam sie po nocy.
Mila nasze dzieci z tego samego dnia i równo idą.
Jak mówicie ze nie ma problemu z płynami na lotnisku dla dziecka to mi ulżyło.
Aylin moja jak mi pożarła sutki to przez 3 dni laktator był w użyciu wiec miały czas sie wygoić to i wróciłam do karmienia.
Pat współczuje ze nad książkami siedzieć musisz. Ja to juz nie pamietam kiedy kk zakuwałam
juz nie wiem co komu miałam napisać.
A moje dziecko dzis cały dzien spało 2 godz. No ale wiedziałam ze tak bedzie bo po szczepieniu była. Za to jak pojechaliśmy do teścia na imprezę z okazji powitania lata to padła i mogliśmy troche posiedzieć. Wróciliśmy 20 min temu.
A to zdjęcie zrobione 30 min temu
Zobacz załącznik 696812
Mila nasze dzieci z tego samego dnia i równo idą.
Jak mówicie ze nie ma problemu z płynami na lotnisku dla dziecka to mi ulżyło.
Aylin moja jak mi pożarła sutki to przez 3 dni laktator był w użyciu wiec miały czas sie wygoić to i wróciłam do karmienia.
Pat współczuje ze nad książkami siedzieć musisz. Ja to juz nie pamietam kiedy kk zakuwałam
juz nie wiem co komu miałam napisać.
A moje dziecko dzis cały dzien spało 2 godz. No ale wiedziałam ze tak bedzie bo po szczepieniu była. Za to jak pojechaliśmy do teścia na imprezę z okazji powitania lata to padła i mogliśmy troche posiedzieć. Wróciliśmy 20 min temu.
A to zdjęcie zrobione 30 min temu
Zobacz załącznik 696812
Kuklaki
Marela ja chciałam prasować ale moja marudna dzisiaj i chyba 5 rzeczy mi sie udało wyprasować i to jej i na tym sie skończyło. A ja byłam sie w poniedziałek obciąć bo już mi tak dość podrosły a mała zaczyna łapać i ciągnąć.
Margo ale jsno jeszcze.
My byliśmy w restauracji też wróciliśmy jakieś pó£ godz temu, mała nie bardzo spała, jak mama je to ona nie śpi to norma, żadko się zdaża żebym mogła zjeść w spokoju.
Pat czytaj na głos kodeks jakbyś bajke czytała haha.
Współczuje tych diet
Margo ale jsno jeszcze.
My byliśmy w restauracji też wróciliśmy jakieś pó£ godz temu, mała nie bardzo spała, jak mama je to ona nie śpi to norma, żadko się zdaża żebym mogła zjeść w spokoju.
Pat czytaj na głos kodeks jakbyś bajke czytała haha.
Współczuje tych diet
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Margo toz to swit nie noc Śliczne widoki.
U nas zmowu po szczepieniu przespal caly dzien , pierwszy tez.
U nas zmowu po szczepieniu przespal caly dzien , pierwszy tez.
Anulka90
Doli no to zamówię sobie takie podoba mi się ich kształt.
A nie mają takiego odpowietrznika ze trzeba butelkę odpowiednio trzymać jak np mają to butelki z lovi?
Najbardziej uciążliwe jest to w nocy jak musiałam światło zapalić żeby zobaczyć jak mam butelkę trzymać wrrr
A nie mają takiego odpowietrznika ze trzeba butelkę odpowiednio trzymać jak np mają to butelki z lovi?
Najbardziej uciążliwe jest to w nocy jak musiałam światło zapalić żeby zobaczyć jak mam butelkę trzymać wrrr
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Anulka ja mam lovi i oswiec mnie jak trzeba ta butelke trzymac ? Do tej pory to mi zjada max 30 ml wiec moze sie nie zagaxowywal ale akurat dzis jak mnie nie bedzie moze zje wiecej.
Jednak i w takich kwestiach musowo sie doszkalac
Jednak i w takich kwestiach musowo sie doszkalac
Hallelujah! Moje dzieciory przespały nocke!! Starsza cos popłakiwała po 5 ale zasnela. O 6.40 sie obudziła i obudziła Olivke. Dałam jeh cycka i spi. Delektuje sie kawa.
U nas strasznie zimno brrr...
Margo jak jasno ale pieknie! Ty mieszkasz nad jeziorem?
Aylin na sutki najlepszy laktator i wietrzenie. Mi polozna odradziła smarowanie bo wtedy sie zmiękcza skore i nie robi sie strup. Powinno zaschnac i odpaść a nie ciagle rozmiekac ;jest takie słowo?).
Musze isc włosy myć buuu
U nas strasznie zimno brrr...
Margo jak jasno ale pieknie! Ty mieszkasz nad jeziorem?
Aylin na sutki najlepszy laktator i wietrzenie. Mi polozna odradziła smarowanie bo wtedy sie zmiękcza skore i nie robi sie strup. Powinno zaschnac i odpaść a nie ciagle rozmiekac ;jest takie słowo?).
Musze isc włosy myć buuu
reklama
Marela u mnie też żadnych alergii wcześniej a tu u niej nagle coś takiego, chcialabym żeby jej to przeszlo jak najszybciej, no u niej się to poprawia ale ślad na skórze zostaje trochę narazie, ale u niej to teraz świeże bo niedawno znów wyszlo więc goi się na nowo, ja czasem rumiankiem przemywam i potem kremem jej smaruje
Muszę tego mleka poszukać u mnie w takim razie
Z tym prasowaniem to u mnie też się nieraz zbiera i zbiera a potem zwykle przez parę dni nie mam się kiedy zabrać za to
Aylin właśnie spróbuj mlekiem swoim, ja tylko to na początku i jeszcze czasem miałam taka masc Maltan, ale u mnie problem tylko na początku teraz już w ogole
Moja dziś już lepiej pobudka o 4. Potem dalo rade odłożyć jak zasnela, przebudzila się o 6. Chwilę ja potrzymalan znow zasnela i teraz,o 7. Znow zjadła i już też spi dalej, już chociaż jej się alarm nie włącza jak ja odkładam więc jest lepiej jak wczoraj a ja chyba się jeszcze kimne. ..
Muszę tego mleka poszukać u mnie w takim razie
Z tym prasowaniem to u mnie też się nieraz zbiera i zbiera a potem zwykle przez parę dni nie mam się kiedy zabrać za to
Aylin właśnie spróbuj mlekiem swoim, ja tylko to na początku i jeszcze czasem miałam taka masc Maltan, ale u mnie problem tylko na początku teraz już w ogole
Moja dziś już lepiej pobudka o 4. Potem dalo rade odłożyć jak zasnela, przebudzila się o 6. Chwilę ja potrzymalan znow zasnela i teraz,o 7. Znow zjadła i już też spi dalej, już chociaż jej się alarm nie włącza jak ja odkładam więc jest lepiej jak wczoraj a ja chyba się jeszcze kimne. ..
Ostatnia edycja: