reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Margo widok piękny i jak jasno szok !!

Ale wam fajnie chodzić po nocach..mój smyk 20 musi być wykąpany najedzony i leżeć w łóżeczku ;)

Lei zazdroszcze Ci tej nocki !!:) u nas dziś cała noc co 2h...:( i już od 15minut nie śpi..ale dałam go do łóżeczka i się bawi a ja będe drzemać :)

Ja od początku używam butelek lovi i też nie wiedziałam że trzeba je specjalnie trzymać:))

Pat podziwiam Cię z tą nauką..Wojtuś będzie obeznany w prawie od małego :)

reklama
Tam wystaje taki cycek i on musi być na gorze podczas karmienia bo jak jest na dole to nim cieknie mleko. To jest ten cały Odpowietrznik który mnie tak złości

Załączniki

• 1435125526089.jpg
    1435125526089.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 60
Anulka w TT też jest podobny ale nic nim nie leci, poprostu jak nie jest u góry to się nie odpowietrza na bieżąco i czasem trzeba wyj,ać smoka z buzi, żeby bąbelki poleciały

Margo super...mieliśmy lecieć 17.7 do Norwegii ale stwierdziłam, że może nie..tym bardziej, że warunków do mieszkania u siostry P nie ma zbytnich ..ciasno jest a jeszcze niemowle z gratami :/

natasza korzystaj póki możesz z wychodzeniem, ja tak starszego nauczyłam i nie ma opcji wyjść gdzieś na dłużej niż 19.. ( a kiedyś to 17.30-18 max :/ ) jak zostałam pare razy dłużej to histeria, ryk, masakra, dziecko w amoku bo senne, nie wspolpracuje, no rzeź.. :/

aga, marela mój starszak zebral alergiczne żniwo po rodzinie... kontaktowa, pokarmowa.. na pyłki.. :/ z kontaktowej wyrósł w wieku 3 lat, z pokarmowej to różnie..bo i groszek zielony był, pietruszka, seler oczywiście, że też, czekolada swojego czasu.. nawet ryba i sezam... wyrósł z tego również za to na pyłki się zrobiła :/ :/

Kuklaki właśnie tak robię :p tylko zamiast czytać to mu z głowy mowie :p

Aylin ja na początku smarowalam maltanem ale nic nie dało więc sobie swoim mlekiem i szybko zaleczyłam. W sumie to dziwnie że jeszcze malutka Cię kaleczy ?:o

Natasza mam nadzieję że dzięki temu polubi naukę :p ale mam wyrzuty sumienia bo wczoraj od 10-22 się uczylam a on tak patrzył i gadal do mnie żeby zagadac.

To może ja tez chyba w takim razie źle TT trzymalam bo mi ciurkiem leciało...

No Doli 1!:p a sika jak nie wiem...za ciepłe nie bo dla dzidzi :p kupilam butelkę canpola i mały przy niej sie meczy jak przy cycu i jest idealnie :D

Jadę właśnie na egzamin :( nie chceeeee !!:o

Pat,
powodzenia! Trzymam kciuki :)

Aylin,
pamiętam, że dziewczynie ode mnie z sali położna poleciła (i dała próbki) maści Medela. Młoda mama była zachwycona (a z jej sutkami było bardzo źle). A poza tym wietrzenie. Facetami się nie przejmuj. Najwyżej któryś spadnie :D Jeśli nie jest tak źle, to Twoje mleko również zda egzamin ;) Ale wietrzenie przede wszystkim - bez tego chyba się nie da ;)

reklama
Do góry