reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Aga ja przy skazie jem te z jajkam i margaryna. Tylko mleka itp unikam. Jajek nie jem poza tymi w placku. Ogolnie niewiem co jesc a obiady to porazka bo jak zrobie M i starszemu to mi nie wolno i wcinam kanapki, ryż i mieso gotowane albo platki na mleku sojowym.
Anulka90
Fanka BB :)
Dziewczyny która z was ma butelki z TT? Bo szukam już takich z pojemnościa 260.
Lei ja cie podziwiam
zmeczona a jak masz chwile wolna to od razu wymyslasz co by tu zrobic
ja jak mam chwile wolna to ........ide spac albo przed kompem zamulam
Aga a jajka jesz ? bo jak tak to spokojnie wlasnie biszkopty z galaretkami mozesz jesc
Basia dzisiaj mnie oszczedzala ciagle spala miala w sumie 3 przerwy po 1,5 a tak spala po 3 godziny ciurkiem i nakarmiona o 18,30 zasnela chyba juz na noc heh bez kapania
zmeczona a jak masz chwile wolna to od razu wymyslasz co by tu zrobic
ja jak mam chwile wolna to ........ide spac albo przed kompem zamulam
Aga a jajka jesz ? bo jak tak to spokojnie wlasnie biszkopty z galaretkami mozesz jesc
Basia dzisiaj mnie oszczedzala ciagle spala miala w sumie 3 przerwy po 1,5 a tak spala po 3 godziny ciurkiem i nakarmiona o 18,30 zasnela chyba juz na noc heh bez kapania
Anulka90
Doli i zadowolona jesteś?
Babydust Ciebie Basia oszczędzała a moja wręcz przeciwnie. Przez cały dzień zliczając wszystkie drzemki spała może 1,5-2h. Myślałam że się poplacze.
Babydust Ciebie Basia oszczędzała a moja wręcz przeciwnie. Przez cały dzień zliczając wszystkie drzemki spała może 1,5-2h. Myślałam że się poplacze.
aneczka1984
Lei – super :-)))
Aylin, Asia, współczuję bólu, niestety, mnie tez często dopada migrenowy...
Ale tymi ciastami kusicie!!! Aga – jeśli możesz jajka, to możesz bardzo dużo ciast. Byle z margaryną, a nie masłem. Mój jajka jednak toleruje, to już mi ulżyło.
Marela – teraz dużo warzyw to leczo, makaron z warzywami i np. szynką, cukinie nadziewane warzywami i indykiem, mięsa pieczone (schab, od szynki, indyk), ryby wszelkie pieczone, na parze, grillowane, zupy wszelakie nie jest tak źle ;-)
Babydust – ta Twoja Basieńka to złote dziecko
Anulka - nie pomogę, niestety.
My po szczepieniu – Mały waży 5430g (ur. 2850g) i mierzy 61cm (ur.50cm), więc sporo urósł :-)
Spłakał się strasznie, ale dość krótko, a potem żadnych objawów, Starsza spała po szczepionkach, a on nic. Na szczęście nie jest też marudny.
Ciekawa jestem, co tam jutro rehabilitantka powie. Zdam relację :-) ale wg mnie Mały się za bardzo wygina, pediatra też zwróciła na to uwagę więc coś jest na rzeczy.
Spokojnych nocek życzę!
Aylin, Asia, współczuję bólu, niestety, mnie tez często dopada migrenowy...
Ale tymi ciastami kusicie!!! Aga – jeśli możesz jajka, to możesz bardzo dużo ciast. Byle z margaryną, a nie masłem. Mój jajka jednak toleruje, to już mi ulżyło.
Marela – teraz dużo warzyw to leczo, makaron z warzywami i np. szynką, cukinie nadziewane warzywami i indykiem, mięsa pieczone (schab, od szynki, indyk), ryby wszelkie pieczone, na parze, grillowane, zupy wszelakie nie jest tak źle ;-)
Babydust – ta Twoja Basieńka to złote dziecko
Anulka - nie pomogę, niestety.
My po szczepieniu – Mały waży 5430g (ur. 2850g) i mierzy 61cm (ur.50cm), więc sporo urósł :-)
Spłakał się strasznie, ale dość krótko, a potem żadnych objawów, Starsza spała po szczepionkach, a on nic. Na szczęście nie jest też marudny.
Ciekawa jestem, co tam jutro rehabilitantka powie. Zdam relację :-) ale wg mnie Mały się za bardzo wygina, pediatra też zwróciła na to uwagę więc coś jest na rzeczy.
Spokojnych nocek życzę!
reklama
Mój po tym jak wstał o 10.20 to miał 3 drzemki po 30 minut i o 19.40 poszedł spać..więc ja się przyzwyczaiłam już że on w dzień tak mało śpi..
Na spacerze zasnął o 17.02 a obudził się 17.32 masakra )
Kuklaki syropków nie podawałam ale kropelki to prosto do buzi
Na spacerze zasnął o 17.02 a obudził się 17.32 masakra )
Kuklaki syropków nie podawałam ale kropelki to prosto do buzi