Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Aylin a nie za goraco na turcje dla maluszka?..ja bylam w turcji na urlopie i mialam w dzien ponad 40 stopni wiec masakra!..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja przybrała 2 kg w 7tyg., ale przez to, że mało ważyła przy urodzeniu to ma dopiero 4760, tak więc twoja mimo iż mało przybiera i tak dużo waży ;-).
Okivka 5300 ważyła ostatnio czyli 1300 od porodu przybrała. Czy tylko moje dziecko tak słabo przybiera?
Ja też uwielbiam. Unarzekam się, bo się kleje, co wkurza, ale przynajmniej goła mogę latać, wolę to niż mrozy, tym bardziej, że u nas przez góry, żadko tak naprawde jest ciepło, w całej polsce upały, a u nas deszcz i temp. 22-24 max. No w tym roku jest lepiej, już było pare dni, gdzie słońce cały dzień i temp ponad 24 stopnie.:-)Szaj ja kocham upaly..dla mnie moglyby byc caly rok ;-)