reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny wakacje super, i zwiedzaniowo, towarzysko, wypoczynkowo. Znowu polskie morze docenię. Kiedys jeździłam, ale potem na rzecz Chorwacji porzucilam. Ale dla dzieci w wieku lat 3 przy pięknej pogodzie - mega atrakcja. We wrześniu jednak tunezja zapewne. Chcial slubny Chorwację ale problem z długim dojazdem. Tyska zaczyna protestować przeciwko spaniu w foteliku.

Wy juz 3 używacie??? Ja,dzis pierwszy dzień 2. I jakies duże sie wydają.

Asia moze nie zauwazylas bo jak pampki są mega zasilane to ten pasek calkiem znika :)

Doli - polecilabym ci domki w dzwizynie. Ale chyba juz nie ma wolnych. Super wyposażone, z mega fajnym placem zabaw dla takich 2-5 latków. Wkleję link potem.

Cdn

Aylin bo premium care są większe niż te normalne...u nas 2normalne za małe a premium care jakby za duże ;)

U nas pogoda straszna...duszno masakrycznie....dwie klasy rycza więc jesteśmy z małym skazani na siedzenie w pokoju bo mu za głośno...na szczęście tatę, dziadka i wujka możemy oglądać :)

Anulka mam nadzieję ze dentysta chociaż szybko pomógł...

Aylin super ze wakacje się udały !:)

Karina te Premium w 2012 juz miały ten pasek.

Myla wolno takie male na plecach nosić??

Normalne 2 mam w domu. Az otworze paczkę ale po kupie. Bo moja robi raz na 2-3 dni ale taka,ze wylazi bokami

A u nas tak o !;)
(Słabej jakości fotki bo płyną ok 190km/h :p) fotki M ogarne jutro bo dzisiaj już nie płyną :) a Wojtek pełny chillout na balkonie :D

Załączniki

• 1434212114758.jpg
    1434212114758.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 1434212133306.jpg
    1434212133306.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 1434212145364.jpg
    1434212145364.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 55
Właśnie nie wiem co ja za mleko mam że dzieć tak przybiera :))

My dziś wreszcie zaczeliśmy pieluchy 3 :) ale dostałam takie beznadziejne bambino się nazywają i musze się z tym teraz pałować :-/

Anulka współczuje takiego dnia i zęba..

Też mi się wydaje że nasze dzieciaczki jeszcze zamałe na noszenie na plecach... Myla a z przodu Ci nie wygodnie?

Pat super relaks:)

Szaj ja kocham upaly..dla mnie moglyby byc caly rok ;-)

Aylin z maluszkiem chcesz leciec do tunezji?

Anulka uuu dentysta...:-(

Pat ale fajnie sobie spi ;-)

U nas jak nie urok to sraczka,starszy dostał w nocy znowu dostał bólu ucha a dziś gorączkę 39, to chyba przegrzanie, jutro idą do lekarza

Z Tego wszystkiego został w domu więc nici ze spokojnego wieczoru,w dodatku mały płakał cały dzień nie spał ,darl się jak oszalały dopiero teraz zasnął ciekawa jestem czy prześpi chociaż noc ,chociaż powinien bo jest wymczony,kupilam mu dziś mate zdj w wątku odpowiednim

Aylin no późno na rezerwacji ale może coś znajdziemy.. Fajnie że wam się udał wypad

Natasza ty chyba masz tłuste mleko 3 procentowe albo więcej hehe,ja to od 5-6=nie śpię prawie codziennie...

My też zaczynamy pieluchy nr 3 i ubranka 68!!!:o

Pat ale super :):)zazdro normalnie

Kuklaki pazury muszą być, 5min mi potrzeba na nie

Aneczka i jak tyłeczek?;)

Anulka widzę że u ciebie też kolorowo...

Aga ja mam 2pietro więc też widać haha ale ja się chowam ,i co z tym mlekiem?

Myla i jak było?

reklama
Doli ja to chyba 5procentowe mleko mam :)) my też 68 ubranka już nosimy i niektóre wcale nie zaduże szok !!:) zamówiłam wczoraj na allegro wkładki do body zobaczymy czy się sprawdzą..

Mój dzieć obudził się o 19.10 z 3godzinnej drzekmi ciekawe o której pójdzie spać...

Do góry