hej
wczorajszy dzień był tragiczny
awantura za awanturą :/
ryczące dzieci młodszy od 6-20 równo na rekach , w łożeckzu, w wozku, cały czas syrena już qrwicy dostawałam , nie spał oczywiście, w głowie 1000 myśli czy chory ( ale gorączki brak bo 36.7 ), czy to jakieś zaburzenia ( taaaa... ), czy go cos boli ? czy to te zasrane kolki się nasilaja ( żarłam barszcz biały i ogólnie inne ogórasy itp.? ) , starszy ryczał dla zasady, że ucho boli ( a nie boli ale ma nowy sposób na ryczenie ), że plaster się odlepił
, że woda leci, że siki trzeba zrobić, czyli problemy egzystencjonalne
przez to kłótnia z meżem bo ile można, w koncu nerwy puściły , darcie, a gnojek starszy patrzy i słucha
porazka numer 98568705687560798560
uwierzcie, że 4 latki to ZŁO. ponoć 5 latki to przesrane i cos chyba w tym jest, bo narzekałam na 2latka i ten słynny bunt a tyo pikuś był.. 3 latek też grzeczne, 4 latek pyskacz , histeryk i udawacz w dodatku wszystko słyszy, bierze do siebie i pamięta... :/ :/ :/
jak ja kocham niemowlaczki..takie nieświadome.. eh..... :/ czemu to, to rośnie? ?:/ :/
może winny był upał? 35 stopni było..dzisiaj tylko 20 więc zimno
mały śpi co jest dziwne, zjadał ładnie, bo wczoraj to rany boskie... miałam dosyć :/ :/
starszy ma dziś przedstawienie .. a mnie nie będzie..1 raz..bo nie mam z kim małego zostawić a nie wezmę go do teatru gdzie będzie z 300 osób
guzik zobacze, będzie się darł jak zawsze
eh..
w czw,. mamy szcze;pienie i mmusimy się zaszczepić, żeby ten urlop już poplanować..
natasza fajnie, że spotkanie się udało widzisz? teściowa niech się w dupe pocaluje po co Ci ona?!!! Adaś może mieć 3 babcie :-) dużo lepszą!
Karina piekne... :-) powodzenia dzisiaj!
Sataga pij dużo...na pewno się unormuje.. nawet dostawianie na chwilkę dużo daje :/ bo ja sobie zrobiłam taką produkcje w ostatnich dniach przez upały, że szok :/ a mały tylko pił co chwile po 1-2 minucie :/
aga no wlasnie co z Twoimi kwiatkami ?? ;D moje pięknie rosną!!!!! :-)
Kuklaki ja mam codziennie prawie piżame mokrą :/ :/ wkładki mam ale co z tego , cycki żyja własnym życiem ..