reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Karina, piękny ogródek! Szkoda, że już do pracy :( może uda się choć na godzinę krócej?

Natasza, jak teść? mam nadzieję, że miło spędzacie czas, a Adaś pewnie furorę zrobił :)

Doli, super, że jest lepiej!

U nas żar z nieba się leje, mała w wózku w cieniu ładnie spała wczoraj i dziś 2 godziny, ale za to dziś po raz pierwszy od jakiegoś m-ca zrobiła pobudkę o 4:30 i to ze strasznym płaczem...

reklama
fajnie ze wam sie tak udaje dzien rozplanowac :) moja dzis z kolei miala prawie caly dzien aktywny :szok:
wczoraj jak mielismy wyjsc na ten festyn to wyszlismy chyba kolo21.30 dopiero bo ta sie tyle cycka trzymala, z babcia zostala i dopiero kolo22. zasnela, przespala noc do 5.obudzila sie zjadla, odlozylam ja i jeszcze zasnela, nie wiem za bardzo do ktorej bo ja sama przysnelam i obudzilam sie o 10. ja do niej do pokoju a ta nie spi juz i sie patrzy :)
potem w ciagu dnia raz zasnela na pol godz i jak popoludniu z nia wyszlam na spacer to tez z ol godzinki moze spala a reszta spaceru oczy otwarte. skonczylo sie tym ze kapanie po 8. a ta w taki ryk wpadla jakbysmy jej krzywde robili, chwila ciszy byla tylko w wodzie no i potem dopiero przy cycku sie uspokoila, masakra, wydaje mi sie ze to przez to zmeczenie

moje cycki w dzien ok bo na biezaco oprozniane ale w nocy jak nie obudzi sie mala to rano mam masakre twarde i obolale dopoki nie oprozni...

dzis juz u nas upalu nie bylo ale i tak cieplo, skorzystalam i popralam malej posciel ;)

Karina ale fajnie zrobilas :)

kurcze a ja mialam kwiatki na balkon kupic i do tej pory tego nie zrobilam

Karina super ogrudek !!:) współczuje powrotu do pracy ja bym nie dała rady..podziwiam Cię

Dziewczyny spotkanie z teściem i jego rodziną super!! Przed przyjściem miałam skurcz żołądka ale jak juz weszliśmy do domu to stres minal..dzieci fajne. Teściu zauroczony Adaśkiem a ten śmiał się do niego jak szalony ;) a z przyszywaną teściową gadało mi się jak z dobrą koleżanką :) a na koniec dostaliśmy zaproszenie na przyjazd z noclegiem !! :) nie wykluczam tej opcji ;) teściową chyba szlak trafi :p

Natasza fajnie że było udane spotkanie

Aga moje też w dzien spoko a jak w nocy dłużej pośpi to twarde, rano dzisiaj jak wstałam to jedna wkładka była cała mokra a ciężka jak nie wiem, pewnie wycisłam mleko bo śpi znowu na brzuchu.

Asiatipl udany dzień miałaś, super, oby ma£a sie nie przeziębiła.

Dobry :)

No i dzien nastąpił ...
[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Milia no nie da sie krócej ..., ale co drugi piatek na konika z Emily wiec pół dnia wolnego bede brać ...

A Gosi moze sie cos śniło ze z płaczem sie obudziła ...??? :(

Aga no ja nie zazdroszczę z Kp jak takie noce sa ....
Czekamy na fotki z balkonu :) wiec ruszać na zakupy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza no ja jestem taki typ zaciśnij zęby i dalej ... Wiec trzeba isc do roboty [emoji35] chodź ja lubie ..
Ale serduszko nie chce ...

Fajnie ze spotkanie sie udało :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Miłego dnia kochane mamuśki [emoji259][emoji259][emoji259]

Dzien dobry. Ja juz cos spac nie moge. Mala obudzila sie o 3.30 zrobila kupe, zjadla i dalej spi a ja oczy jak 5zl.

Karina super ogrodek. Ja w zeszlym roku mialam piekna rabatke, teraz nie mam sily na kwiaty. I podziwiam za tak szybki powrot do pracy. Ja planuje w listopadzie wrocic ale tylko na weekendy bo moj T pracuje na zmiany a w weekend moze z mala zostac swobodnie.

Natasza super ze wizyta udana. Te pierwsze poczatki zawsze sa stresujace :tak:.

Ktoras z was pytala o cwiczenia Chodakowskiej, ja korzystam tylko z zestawu na brzuch, wiec za bardzo to sie nie katuje :happy:

a u nas wczoraj bylo tak pieknie ze prawie caly dzien spedzilismy poza domem, obiadek w restauracji, spacer nad jeziorem i mala z przerwa na karmienie po 4 godz spala. Po prostu cud malina hahah.

Milego dzionka zycze bo to przeciez juz poniedzialek :)

Dzień dobry :)
Karina ja też muszę się zabrac za ogródek a latwo chybanue będzie... pewnie skonczy sie na dyrygowaniu chlopami a ja zajmę sie tylko sadzeniem kwiatkow :) na pewno zrobie zdjęcia przed i po bo pewnie różnica bedzie ogromna.
Dzisiaj koło południa chyba wychodzę. Mam już dość tego szpitala. Ba przeciwbólowych jakos daję radę funkcjonować więc nie hest źle. No i odciagnelam rano200 ml mleka wiec może jakoś rozbujam chociaż na diecie płynnej lekko nie będzie. Wczoraj zjadłam full wypas kleik na wodzie i kisiel! Teraz to już całkiem znikam w oczach.
.

Karina podziwiam Cie za ten powrot do pracy . A Ty tak chcialad czy musialas? Ja to na sama mysl dostaje skretu kiszek. A nie ukrywam z pierwszym juz po 3 msc chcialam wrocic.

Sataga a skad masz tesciow ze u nich zostajesz? Nie wolisz u rodzicow?

Natasza skoro tesciowa sie nie odzywa i ma do Ciebie i dziecka takie podejscie to niech chociaz dziecko ma super dziadka. Fajnie ze udalo Wam sie znalezc wspólny jezyk.

reklama
hej
wczorajszy dzień był tragiczny
awantura za awanturą :/
ryczące dzieci młodszy od 6-20 równo na rekach , w łożeckzu, w wozku, cały czas syrena już qrwicy dostawałam , nie spał oczywiście, w głowie 1000 myśli czy chory ( ale gorączki brak bo 36.7 ), czy to jakieś zaburzenia ( taaaa... ), czy go cos boli ? czy to te zasrane kolki się nasilaja ( żarłam barszcz biały i ogólnie inne ogórasy itp.? ) , starszy ryczał dla zasady, że ucho boli ( a nie boli ale ma nowy sposób na ryczenie ), że plaster się odlepił :eek:, że woda leci, że siki trzeba zrobić, czyli problemy egzystencjonalne
przez to kłótnia z meżem bo ile można, w koncu nerwy puściły , darcie, a gnojek starszy patrzy i słucha

porazka numer 98568705687560798560 :(

uwierzcie, że 4 latki to ZŁO. ponoć 5 latki to przesrane i cos chyba w tym jest, bo narzekałam na 2latka i ten słynny bunt a tyo pikuś był.. 3 latek też grzeczne, 4 latek pyskacz , histeryk i udawacz w dodatku wszystko słyszy, bierze do siebie i pamięta... :/ :/ :/

jak ja kocham niemowlaczki..takie nieświadome.. eh..... :/ czemu to, to rośnie? ?:/ :/

może winny był upał? 35 stopni było..dzisiaj tylko 20 więc zimno :eek: mały śpi co jest dziwne, zjadał ładnie, bo wczoraj to rany boskie... miałam dosyć :/ :/

starszy ma dziś przedstawienie .. a mnie nie będzie..1 raz..bo nie mam z kim małego zostawić a nie wezmę go do teatru gdzie będzie z 300 osób :( guzik zobacze, będzie się darł jak zawsze :( eh..

w czw,. mamy szcze;pienie i mmusimy się zaszczepić, żeby ten urlop już poplanować..

natasza fajnie, że spotkanie się udało widzisz? teściowa niech się w dupe pocaluje po co Ci ona?!!! Adaś może mieć 3 babcie :-) dużo lepszą!

Karina piekne... :-) powodzenia dzisiaj!

Sataga pij dużo...na pewno się unormuje.. nawet dostawianie na chwilkę dużo daje :/ bo ja sobie zrobiłam taką produkcje w ostatnich dniach przez upały, że szok :/ a mały tylko pił co chwile po 1-2 minucie :/

aga no wlasnie co z Twoimi kwiatkami ?? ;D moje pięknie rosną!!!!! :-)

Kuklaki ja mam codziennie prawie piżame mokrą :/ :/ wkładki mam ale co z tego , cycki żyja własnym życiem ..

Do góry