reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Teraz u teściów bede to jakoś damy radę. Mąż niestety musi dzisiaj do Wawy wracać. Zabiera ze sobą starszaka żeby mu te ostatnie tygodnie terapii nie uciekały i przyjadą w weekend. Ja juz sie dużo lepiej czuje. Boli dalej i w ogóle ale jwat już lepiej.

reklama
Natasza spokojnej drogi i powodzenia!!!!

Sataga dasz rade,zobaczysz !!!

A ja wróciłam ze spaceru, 1.5 godz w tym skwarze z wozkiem i mam dosyć, nic nie kupiłam do ubrania no ale trudno

Teraz będę robić pizze domową :)

Natasza a gdzie jesteście bo nie doczytałam?

My wlasnie wracamy, autostrada raz dwa, za 2h bedziemy w Sobotce a jutro do Berlina. Koniec urlopu :-(

Dobry :)

Natasza to kciuki za udane spotkanie [emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Super ze mały przespał :)
A znając Ciebie to pewnie masz duzo innych ubranek niz rampersy :) [emoji23][emoji23][emoji23]

Sataga i juz w domu czy jeszcze nie ?? Masakra ze nic na bol niechca dawać [emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15].

Ja dzis leniu****e bo od jutra do pracy ... I szczerze nie chce mi sie [emoji23][emoji23][emoji23] nie myslalam ze to powiem , ale fajnie ten czas z Kubusiem mija [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

A to moje ogródkowe zmiany cześć 2 :

ImageUploadedByForum BabyBoom1433685710.336769.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1433685719.967992.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1433685729.168377.jpg

:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433685710.336769.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433685710.336769.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 57
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1433685719.967992.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433685719.967992.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 55
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1433685729.168377.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433685729.168377.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 58
Karina milusioo moja córcia miałaby tam raj kamyczkowy! Ona tak kocha kamienie, ze nawet próbuje co jakis czas jakis zjeść...

Natasza mi sie tez ryczeć chce, ze te dzieciory tak szybko rosną, moja córcia to juz taka mądrala sie robi, ze sikamy ze śmiechu z mezem i tylko na zdjęciach widzę jak wygladała jak była malutka bo nie pamietam!!! Z pewnością zrobimy trzecie hehe ☺️

sataga duzo pij najlepiej herbatki mlekopedne - zapytaj sie lekarzy czy mozesz :)
ale mysle ze spoko bo nawet po cc na druga dobe juz jedza normalnie :)
a wiadomo skad ci sie ten ropien zrobil ?

Karina bardzo ladnie wyszlo :) oplacala sie twoja praca :)
a ze do pracy jutro musisz juz isc to nie zazdroszcze
ja juz bym mogla na emeryture sobie isc tak mi dobrze w domu :-D

po dosyc meczacym dla malej weekendzie jutro wracamy do normalnosci bez targania dziecka samochod - wozek-auto-wozek-auto-lozeczko itd 'w koncu bedzie miala swoje lozeczko non stop miala :)
dzisiaj chyba wrocila do normy jedzeniowej ;) jadla dzisiaj 7 razy z zegarkiem w reku co 3 godziny a na koniec zjadla z obu cycow i dopila 50ml z butli mojego mleka :-D cycki przyzwyczaily sie juz po tygodniu do rzadszego jedzenia i mam mniej mleka za to w nocy mega duzo i budza mnie kamienie :( :( echh te cycki

reklama
Wkońcu chwilka, żeby coś napisać, bo tak tylko zdążam podczyrać, a inaczej ryk, nie wiem czy fale z komórki moja mała odczuwa, ale jak tylko mam go dłużej w ręce zaraz płacze.
Sataga współczuje operacji, znam ten ból, choć ja w ciąży byłam, a teraz nie wyobrażam sobie. Ból szybko mija, ale organizm jest osłabiony, wkońcu to ingerencja.Ja po operacji stwierdziłam, że nigdy nie dałabym się kroić nażyczenie tzn cc, operacje plastyczne itp. tylko jeśli byłoby to ostatecznością ;-) A z tym wyrostkiem, to tak widocznie robią, mi też wycieli przy okazji.
Karinko super ogródek, No i Emily na koniku, fajnie, że macie taką terapie, znałam kiedyś fizjoterapeute, który prowadził zajęcia z końmi, mówił, że są mega efekty.
Oj reszte nie pamiętam co komu.
Chciałam się tylko pochwalić, że pozazdrościłam Lei basenu i dziś też poszliśmy, miał iść P z starszą, ale stwierdziłam, że przecież nie musimy sie z małą moczyć, choćby tylko nogi pomoczyć, a na rodzinny to nie duża różnica czy wszyscy pójdziemy czy tylko P z starszą, bo jej bilet już też trzeba kupić. No i pomoczyliśmy się troszkę, mała niestety niezbyt zadowolona była, dla niej za zimna troszkę woda była, ale znalazłam taki basenik w którym było ok. Co prawda mała zjadła, potem usnęła i tak wtulona we mnie siedziała zanurzona do połowy w wodzie a ja na podeście korzystałam z masaży wodnych ;-)
Ale mam troszkę wyrzuty sumienia bo mała teraz chrypi i nie wiem czy basen, czy klima w aucie czy krzyk. Mam nadzieję, że nic z tego się nie rozwinie, bo w środę mamy na szczepienie iść.:-(

Do góry