Doli ja Cię rozumiem doskonale! Przyjechaliśmy tu ze znajomymi i ich 3.5letnim synkiem..ja już chwilowo wysiadam! Wczoraj był moment że myślałam że eksploduje..dziś na 10 znajomi poszli na film a my z m zostaliśmy z dwójką dzieci ) ja z Adasiem a m z Szymkiem..i już z m była awantura bo nie może nad nim zapanować :-/ poszłam się tylko umyć i nie mogłam tego dokończyć bo obudzili mi Adasia tak Szymek krzyczał a m go szeptem uciszal aby malego nie zbudzić no parodia jak wyskoczyłam jak piorun z tej łazienki to oboje od razu jak w zegarku ale Ada$ obudzony :-/
Margo fajny taki jednodniowy wypad
Sataga bułka to rarytas
Tak bardzo się ciesze z wczorajszego spotkania i ze Adaś będzie miał kontakt z dziadkiem któremu zalezy jutro m idzie do matki na godzinę!! ma dać zupę pomidorową i to najważniejsze )
M teraz walczy ze starszym w domu a ja relaksuje się na werandzie i usypiam Adasia
Margo fajny taki jednodniowy wypad
Sataga bułka to rarytas
Tak bardzo się ciesze z wczorajszego spotkania i ze Adaś będzie miał kontakt z dziadkiem któremu zalezy jutro m idzie do matki na godzinę!! ma dać zupę pomidorową i to najważniejsze )
M teraz walczy ze starszym w domu a ja relaksuje się na werandzie i usypiam Adasia