reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Doli ja Cię rozumiem doskonale! Przyjechaliśmy tu ze znajomymi i ich 3.5letnim synkiem..ja już chwilowo wysiadam! Wczoraj był moment że myślałam że eksploduje..dziś na 10 znajomi poszli na film a my z m zostaliśmy z dwójką dzieci :)) ja z Adasiem a m z Szymkiem..i już z m była awantura bo nie może nad nim zapanować :-/ poszłam się tylko umyć i nie mogłam tego dokończyć bo obudzili mi Adasia tak Szymek krzyczał a m go szeptem uciszal aby malego nie zbudzić:D no parodia :p jak wyskoczyłam jak piorun z tej łazienki to oboje od razu jak w zegarku ale Ada$ obudzony :-/

Margo fajny taki jednodniowy wypad ;)

Sataga bułka to rarytas;)

Tak bardzo się ciesze z wczorajszego spotkania i ze Adaś będzie miał kontakt z dziadkiem któremu zalezy:) jutro m idzie do matki na godzinę!!:D ma dać zupę pomidorową i to najważniejsze :))

M teraz walczy ze starszym w domu a ja relaksuje się na werandzie i usypiam Adasia :)

reklama
zakupy zrobione, taki zaduch, że upociłam się jak szczur
dzisiaj będe robiła muffinki na słono ze szpinakiem i feta i czyms tam jeszcze:-)

margo Ty to masz z tą blizną..tak nie chciałaś cc a i tak się skończyło cc ..mam nadzieje, że dostaniesz zielone swiatło już..

aga no niestety coś wiem o tym :/ ale będzie tylko lepiej..musi być ;-) ja używałam z rossmana tych premium i były w miare ok tylko że jak mleko leciało to sie rozwarstwiały :/ teraz kupiłam johnsona i sa spoko gdyby nie ten PSEUDO SUTEK, co to ma być w ogóle!!! masakra jak widać sztuczny sutek z wkładki przez materiałowy stanik :/

Margo no mi tez sie nie chciało ... Za moim gugugu tęsknie :)

Super z tymi lotami [emoji106][emoji574]️
A bilety tanie ?

Aga no musze dać rade :)
Do tej pory zawsze dawałam hehe :)
No czekam na zmianę balkonowa :)
Z ta kasa zawsze jest ciezko :(
Czemu nie wygramy wszystkie w totka ? [emoji16][emoji16][emoji16]

Doli no właśnie przez te moje nieszczęsne blizny nie chciałam cc (mam po wyrostku + kilka "pamiątek z dzieciństwa). Wiem że okropnie mi się goją. Całe szczęście już nic nie boli i nie ciągnie tylko swędzi. Został jeszcze mały strupek i mam nadzieję że do końca tyg odpadnie..

Karinka loty w miarę tanie (wizzair) tym bardziej że na jednodniową wycieczkę bagażu nie potrzebuję :)
ja to moje gugug tez lubię ale tęskni mi się za normalną rozmową tym bardziej że za wielu znajomych tu nie mam a jak już mam to po polsku sobie nie pogadam. Jako że do pracy do Gdańska już nie wrócę (finansowo zupełnie by mi się nie kalkulowało) to taki jednodniowy wypad dobrze mi zrobi. A strasznie tęskni mi się za Gdynią. Jak już będę bogata hehe :-D:rofl2: to sobie mieszkanko tam kupię :-)

Natasza super że wizyta u teścia udana. Lubię Jelenią Górę. Przed wyprowadzką z Polski bywałam tam raz w roku (bliżej Złotoryi ale to JG też wpadałam)

Czesć dziewczynki. Ja jak zwykle zabiegana na nic czasu nie ma a moje dziecko jest tak absorbujące że to już nawet nie jest śmieszne. Je jak noworodek co 2 -3 godziny mało śpi dużo płacze :D jest zupełnie inna niż syn. Wczoraj skończyłam w końcu kolejny rozdział mojej pracy i wysłałam promotorce.
Przeczytajcie sobie fajny artykuł Polskie matki: Idealne i wściekłe - Newsweek.pl - SPOŁECZEŃSTWO - Newsweek.pl

Sataga dochodz do siebie szybciutko!!

Natasza super ze tescia poznalas!!

Karina szybko wróciłaś do pracy. Ja wracam we wrześniu.

Marela straszna historia z tym kleszczem. Tego się boję że jak będę w polsce to dzieci coś złapią.

Margo ja bym leciala :)
Na blizny masc cepan lub contractubex.

Narazie tyle odpisywania bo muszę po małego lecieć do przedszkola. W ogóle to uwielbiam poniedziałki jak m w pracy,syn w przedszkolu a ja teoretycznie mogę mieć chwilę wolnego jak mała nie płacze :D

Karina fajnie by było haha.

Natasza to masz próbke tego jakby było gdybyś miała 2. Masz szanse zobaczyć żeby w razie co się zastanowić hahaha.

Aga ja mam wkładki z Aventu i są super tylko że jak sie położe na boku to cyc się przesuwa i leci ni w wkładke tylko na stanik. Te na noc są jeszcze lepsze bo większe ale kurde chyba droższe.

Ja z ma£ą na spacerze nawet fajna pogoda bo pochmurnie i nie ma tak gorąco i słonce nie pali. Teraz w kawiarni przystanek bo się zmachałam. Poszłyśmy do takiego wielkiego parku a sie okazało żo on pożucony, taki zaniedbany i same żule i dziwne typy, szoda bo był świetny.

Doli wlasnie przeczytalam Twojego posta i... LACZE SIE W BOLU!! Myslalam ze tylko u mnie taki sajgon. Dokladnie bunt dwulatka to smiech na sali. Pozniej z kazdym dniem jest coraz gorzej. Ja juz nie komentuje co sie u nas dzieje. Ostatnio nawet okreslilam zachowanie starszego porazka wychowawcza :p Mloda tez ancymon rosnie. Ja chyba osiwieje 1.5miesiaca z nimi sama..........

reklama
Dziewczyny my tu będziemy wszystkie się wspierać. Ja was podziwiam jak wy sobie radę z dwójką dajecie. Ja ledwo wyrabiam z jednym. Nie mam się czasu po du.. podrapać. A kiedy obiad ugotować? Ostatnio się zbuntowałam i powiedziałam że nie sprzątam więc M zatrudnił panią do sprzątania. Ciekawe co będzie jak powiem że nie gotuję :-D Nie prasuję - koszule nosi do pralni i wyprasowane przynosi. Pranie też robi - ja tylko segreguję.

Tabasia dobry artykuł i sama prawda...
Kuklaki szkoda z tym parkiem. Ja tu tez mam park w okolicy w którym lumpy siedzą (całe szczęście tylko w jednym kąciku) Rzadko tam chodze bo mam las prawie za domem albo nad morze idę.

Do góry