reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki ja też macam hehe.

Moja od jakiegoś tygodnia ma cudowny rozkład dnia, nie mogę narzekać.
Śpi do 9, potem aktywność, czyli gadamy sobie :) potem karuzela i pod nią zasypia gdzieś około 10. Śpi 2 h i potem karmienie i z reguły spacer koło 12, 13. Na spacerze godzine sobie patrzy a potem usypia na półtorej. Po spacerze karmienie i aktywność do 20. Czyli siedzi sobie obok nas w lezaczku i gadamy do niej, albo ja nosze po mieszkaniu, albo z nia tancze. O 20, 21 kapiel i spi do jakiejs 2,3. Potem koło 5, potem o 8 itd. Oby jak najdluzej tak bylo.

Jutro o 11 przyjezdza prababcia małej. A dziś była babcia i poszlysmy na pizze, bo m na kawalerskim. Zrobilam pyszne lody mietowe, mniam, jeszcze mam 2 w zamrazalniku.

Sataga, oby było coraz lepiej!

reklama
Masakra Sataga, mi dawali po cc kropluwe a potem tabletki i nic nie trzeba było sie prosićb.

Vasunna no to wam fajnie dzien mija.

Mam nadzieje że pomogło.

Kurde jak to przeciw bolowych nie chca dawac. To jskas paranoja. Mnie po sn pytali co chwile czy cos chce i to przez kilka dni. A po cięciu przeciez jeszcze gorzej :/

Moja lazienka tez mikro. Ja wanienke stawiam na pralce. A jak jest M to klade mu go na rece / recznik i wynosi mi do pokoju na przewijak a jak sama to stawiam na podlodze bujaczek na nim rozkladam recznik klade mlodego i sama wynosze.

Tez widze jak ten czas ucieka. Dopiero byl taki malusi niczego nieswiadom a tu juz mega roznica. Z pierwszym cieszylam sie ze rosnie ze siada itp. Teraz byl chciala zeby jak najdluzej byl taki.

Zazdrodzcze Wam rytmu dnia. U mnie kazdy dzien wyglada inaczej. A przez nasza aktywnosc, wyjazdy itp to chyba niemozliwe unormowac.

Ehh dziewczyny ja tez widze jak ten czas leci!! Jak oglądam zdjęcia np te ze szpitala to aż łezka się w oku kręci..taki malusi szczypiorek bezbronny tylko śpiący i jedzący a teraz? Kawał chłopca i grubym udkiem ;) ciężki;) śmiejący się "gadający" i przekochany :) kocham go nad życie i nie wyobrażam sobie że on urośnie i nie będe go nosić i do cycka tulić :D hahaha

Saraga z tymi szpitalami ti obłęd :-/ porażka aby leków nie dawali..co Ty cyborg jesteś co w bólu ma wytrzymać??!!

Co do normowania dnia to osobiście jeszcze tego nie chce..bo narazie ma ubormowany wieczór i widze jaki problem jest jak mu coś zmieniam...jest poddenerwowany i płaczliwy. Wczoraj np by£a kosmetyczka przyszla prawie w porze kąpania i tak zaczęłyśmy gadać ze wyszla przed 22! A maly płacZliwy na rączkach szok az bidak przysnal a później w czasie kąpieli płacz :(
A teraz wyjazd za ponad miesiac urlop nie chce narazie sztywnego planu dnia aby bylo milo i przyjemnie a nie placzliwie :)

Margo super ze Twoja córeczka chętna do wspolpracy i ze udaje Ci się realuzować swój plan :)

Nie wiem co jeszcze mialam pisac bo czytalam w nocy a pisze teraz :)

Doli zdrowka dla synka!! Kijowo z tymi chorobami :-/ oby do jutra przeszlo i poszedl spokojnie na przedstawienie..

Dzis jak trzeba wczesnie wstac to maluch $pi w najlepsze a jak ja chce pospac to ten stęka :D

Ok kończe dopakowywac torby i w drogę :))

Milego i spokojnego dnia
P.S trzymajcie proszę kciuki za spotkanie dzisiejsze z teściem i jego rodzinką:)

Witam z rana!!!
u nas noc na raty, wiecej stekania niz spania. Wczoraj mielismy male przyjecie ze znajomymi to mi spala od 4-8 a potem juz roznie. Na raczkach bylo super w lozeczku troche juz nie bardzo.

Moja niestety ostatnio nawet na spacerach spi na raty, wiec tez nie wiem co jest grane, starszy to jak go w wozek wlozylam to potrafil i pol dnia przespac, nakarmilam w wozku i spal dalej.

Natasza &&&&&&&& za wizyte. No i udanego urlopu :)

To tyle bo juz krolewna wstala :)

reklama
sataga to dobrze ze w domu bedziesz a malz m ze wziasc opieke nad toba nawet 2 tyg zebys nabrala sil

natasza kciuki za wizyte - choc mysle ze wszystko bedzie dobrze

a my dzisiaj bezplan jakos nie chce mi sie nic robic :/

Do góry