reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
sataga zdrówka! niech Cię szybko wypuszczą!
Pat ja bym to skonsultowala z pediatra , u syna wlasnie pod pacha na wezle chlonnym zrobil sie ropien jako NOP i kilka miesiecy jezdzilismy do pulmunologa do szpitala na konsultacje (choc bardziej to byly tylko macanki i ogladanki inic wiecej ) - bo ropien czasami sie wchlania ale czasami rosnie i musza nacinac , u nas na szczescie sie wchlonal :/Ech Sataga u Was też ciągle coś... zdrowka kochana i mam nadzieję że szybko wyjdziecie !:*
Mam pytanie, u Waszych maluchow zrobiło się jakieś powikłanie po gruźlicy ? Ja dzisiaj u Wojtka wyczułam pod pacha w rączce gdzie miał zastrzyk guzka wielkości jakoś 1,5-2cm...i nie wiem czy martwić się czy poczekać ? Czytalam że się zdarza ale czy iść do lekarza ?
mam nadzieje ze tonie to a jak to to zeby sie wchlonal szybko aaaa i nie dawaj szczepic malego w ta raczke (choc nas teraz od razu w nog iszczepili)
oltoma nie martw sie na zapas
Sataga o kurcze a skad ci sie to wzielo informuj nas na biezaco dobrze ze maluszka maz ze soba a to znaczy ze warunki w szpitalu musza byc nie najgorsze skoro takie male niemowle wpuszczaja
Ostatnia edycja:
Sataga zdrowia! Skąd się to wzięło?
Mój 4latek doprowadza mnie do rozpaczy, mam dosyć, walka o syrop 40 min, darcie itp
Nie daje rady z nim.. Maz też..
Hubi grzeczny
Byłam na rowerze godzinę żeby odreagować Ale to nic mi nie dało, w dodatku za 2 tyg zostaje sama na 8 dni
Pat ja bym skonultowala...
Karina jak miejsce po kleszczu?
Marela u nas też pogoda do dupy niby ciepło wręcz goraco a jak zawieje, albo w cieniu to zimno..
Oltoma i taki wyjazd się u nas szykuje ale na dłużej i dalej
Mila mój trzyma głowę od początku, jest bardzo. Silny widzę różnice do starszego i to duża
Lei a to kawałek... Wstap do Krk
Kuklaki mój też tylko sra dziś i to na noc!!!
I nie wiem co jeszcze komu
Idę spać bo ledwo patrzę
Mój 4latek doprowadza mnie do rozpaczy, mam dosyć, walka o syrop 40 min, darcie itp
Nie daje rady z nim.. Maz też..
Hubi grzeczny
Byłam na rowerze godzinę żeby odreagować Ale to nic mi nie dało, w dodatku za 2 tyg zostaje sama na 8 dni
Pat ja bym skonultowala...
Karina jak miejsce po kleszczu?
Marela u nas też pogoda do dupy niby ciepło wręcz goraco a jak zawieje, albo w cieniu to zimno..
Oltoma i taki wyjazd się u nas szykuje ale na dłużej i dalej
Mila mój trzyma głowę od początku, jest bardzo. Silny widzę różnice do starszego i to duża
Lei a to kawałek... Wstap do Krk
Kuklaki mój też tylko sra dziś i to na noc!!!
I nie wiem co jeszcze komu
Idę spać bo ledwo patrzę
Sataga biedna Ty. Oby Cie wypuścili szybko.
Pat, lepiej sprawdzić.
A my mamy jutro szczepienie i bardzo się boję że mała to źle zniesie. Zwłaszcza że takie upały teraz. Niepotrzebnie się naczytalam o tych skutkach ubocznych. I ciągle nie wiem czy 5:1 czy 6:1...
Pat, lepiej sprawdzić.
A my mamy jutro szczepienie i bardzo się boję że mała to źle zniesie. Zwłaszcza że takie upały teraz. Niepotrzebnie się naczytalam o tych skutkach ubocznych. I ciągle nie wiem czy 5:1 czy 6:1...
Myla Novak
Fanka BB :)
Hej.
U nas coraz gorzej. Marcych cały dzień płacze juz nawet na rekach u nikogo oprócz mnie nie jest spokojna a u mnie tylko wtedy jak ma cyca albo w chuście jak śpi. Nosze ja od rana do wieczora w chuście...nawet na kiblu z nią siedze! Mamy podejrzenie zaburzeń SI jutro idziemy do pediatry po skierowanie do specjalisty. To napewbo nie jest normalne. Trzeba byłoby tu być i widzieć o co mi chodzi. Koleżanki tez mówiły "a moje tez płacze" itd ale po dłuższym czasie z nami każdy mówi ze to nie jest normalne... Moj tata tez karze iść do lekarza ja zbadać bo napewno cos jej jest także zalamka.
Dwa to Ksawery ale to potem bo mała ...
U nas coraz gorzej. Marcych cały dzień płacze juz nawet na rekach u nikogo oprócz mnie nie jest spokojna a u mnie tylko wtedy jak ma cyca albo w chuście jak śpi. Nosze ja od rana do wieczora w chuście...nawet na kiblu z nią siedze! Mamy podejrzenie zaburzeń SI jutro idziemy do pediatry po skierowanie do specjalisty. To napewbo nie jest normalne. Trzeba byłoby tu być i widzieć o co mi chodzi. Koleżanki tez mówiły "a moje tez płacze" itd ale po dłuższym czasie z nami każdy mówi ze to nie jest normalne... Moj tata tez karze iść do lekarza ja zbadać bo napewno cos jej jest także zalamka.
Dwa to Ksawery ale to potem bo mała ...
reklama
Sataga zdrówka !! Dawaj nam znać co u was i skąd to masz?:-/
Pat ehh..oby to było tak jak mówisz tylko panika..!!&&&
Vesunna Malinka dzielna dziewczynka da radę będzie dobrze
Karina Ty pracusiu dawaj fotę
Idę spać..m mnie dopadł i teraz resztką sił karmię małego i idziemy w kimę
Pat ehh..oby to było tak jak mówisz tylko panika..!!&&&
Vesunna Malinka dzielna dziewczynka da radę będzie dobrze
Karina Ty pracusiu dawaj fotę
Idę spać..m mnie dopadł i teraz resztką sił karmię małego i idziemy w kimę