reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Karina, spotkanie ok, choć nie wydaje mi się, żeby wniosło ono coś w nasze życie... Nic nowego się nie dowiedziałam.
Trochę za długo trwało jak dla mnie, tym bardziej, że na początku powiedziała, że nie będzie długo trwało, a było prawie 1h 45 minut... Małgosia pod koniec obudziła się głodna, musiałam ją nakarmić na szkolnym placu...

reklama
Milia80 no nie ciekawie jesli podjazdu nie ma i windy :(

Teraz jeszcze nie jest to mega problemem ... Ale pozniej moze byc gorzej ..
Z Emily bym rady tak nie dała ...

Mam nadzieje ze na komisji orzekną na wasza korzyść ... [emoji110][emoji110][emoji110]

Ide spac .., bo zaraz trzeba wstac - Pan Kuba bedzie kazał hehe

Nie ma opcji na odczytanie. My dzis zaliczyliśmy aquapark. Nie planowałam Olivki kapać ale bylo tak gorąco, ze dostała pampka od siostry starszej (hehe po cycki) i ją wymoczyłam :-D pozniej robiłam grilla, kapalam maluchy i sama nie miałam na nic siły!! Jeszcze z psispsiola posiedziałam i dopiero spać ide...Dobranoc mamuśki!!

Moja Millie zasnela 20 minut po 22. Ja zadowolona szybko wskoczylam pod prysznic( swoja droga rekordowy) i maz wlal mi lampeczke wina. I co? Krolewna juz sie wybudzila. Oj ciezka noc bedzie. Dobranoc wszystkim :happy:

Asiatipl super ze wszystko ok. Co ty masz za dziwne suwaczki?:eek:

Aga no to wam stracha napedzila:baffled:

Babydust 8 godz:szok: moja rekord 5 wczoraj tyle ze pozno zasnela i caly dzien krotkie drzemki.

Milia kciuki za decyzje. Dobrze ze pani ci z wozkiem pomogla, ale skoro poinformowala ze jest winda to mogla zanim przyjdziesz sie obeznac z kluczami i obsluga chociaz.

Chwila spokoju, nie spi ale nie placze.
Baby super ze tak dlugo spi, moja co 2-3 godz jak w zegarku i to jedzenia ma byc juz na teraz. Wiec zazwyczaj spie czuwajac i jak juz za bardzo sie kreci to szykuje butle.

Witaj Maksika ;):)
Czytając Twój wpis czuje się jakbym to ja go pisała, bo mój mały ma identycznie...tylko zamiast butli pije cycka ;):p

Dzien dobry wszystkim mamusiom:) ja juz kawke pije i zaraz sniadanie starszemu bede robic. Jak przypuszczalam cora w nocy byla bardzo niespokojna, nad ranem podarowala mi kupe no i spi jeszcze.
Lei jak tak czytam twoje posty to podziwiam cie. Z dwojka takich maluchow i jeszcze masz ochote na cokolwiek innego.
Milia no niestety polska sluzba zdrowia- nic nowego nie moge rzec o niej. Niestety w kazdym kraju sa plusy i minusy.
A z weselszych wiesci- u nas ma byc 21 stopni dzisiaj, hurraaaa:-)
milego dzionka:)

Szok szok szok! Moje dziecko spało 21-7...na wieczor sie napchala i widocznie wystarczyło..albo to po pływaniu :-D w ogole jak jej sie podobało w tym basenie! :tak:

My nie mamy w ogole planu...nie wiem ile je, w sensie jak czesto a je i spi kiedy chce ;-) pewnie jak córcia do przedszkola pójdzie to wprowadzę zeby ogarnąć a teraz luzik i spontan!

Karina mmmniam u nas tez grillowo choć hehe juz mam dosyc a jutro na Śląsk jedziemy i bedziemy robic prażonki (kociołek) na ognisku a pojutrze znoooowu grill :baffled:

Doli jade w Twoje strony :sorry:

Lei fajnie wam, aqua park itp.
Kociołek mmm mniam, my na to garnek mówimy a już takiego nie jadłam lata całe.

Moja mnie wykończyła. Jak szłam spać po 1 sie obydziła i mi nie spała do po 3 prawie a potem po 6 znowu pobudka i teraz znowu.

reklama
Do góry