reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Pat, a jak Wojtuś?
Sataga, dobrze że z mlekiem ok.ale lipa z tymi kolkami, oby to chwilowe.
Doli pytałaś o cenę nosidla Marsupi - wydaje mi się że z 280 zł kosztuje
Ja dziś jem truskawki i zobaczymy jak mała to przyjmie :-)
Miód mogę normalnie, cytrusy, czekolade, czosnek, cebulę, młoda kapustę też. Więc tylko to zostało do przetestowania

reklama
Jejku mnie juz siły opuszczają...taka migrena mnie złapała, ze ledwo widzę ns oczy a maz niby o 18 kończy, czekam na niego jsk na zbawienie..

Ja mam dwa babyzen yoyo (spacerówkę i gondolko-spacerówkę) kocham te wózki za wagę i rozmiar! I jeden do fotelika maxi cosi mila i go nie znoszę...

Doberek!
Myla, no przygoda niemiła! Dobrze, ze Malej krzywdy nie zrobili!!!! Mam nadzieje, ze Tobie tez nie!?

Z tym telefonem to fajnie! Nie wiedziałam, że tak można! A opcje czytania też masz? Hihi...

Venussa, to Twoja Malinka ma jak moja córka... Ech, aby im przeszlo bo ciężko dziewczynkom z dużymi stopami... Aby moja po tatusiu nie odziedziczyła bo ooooo matko on ma 45!!!!!!;;!

Ja na temat swojej sylwetki wypowiadać się nie będę.... A tym bardziej braku swojego samozaparcia.... Z córką dzis gofry z bitą śmietaną sobie zrobiłyśmy.... Buuuuuu

Doli, ja na urodziny szaleje i kupuję sobie chustę jaką poleciły Myla i Dygotka!!!! Sama będę tyle czasu to muszę jakoś sobie pomóc! A co!!!! Już doczekać się nie mogę jak przyjdzie!!!!

Karina, no normalnie szalona jesteś!!!!!! Pochwal się koniecznie efektami swojej harówki!!!!!!

Lei, ojej!!!!! Współczuję serdecznie!!!!! Wiem co to za ból! Trzymaj się dzielnie!!!! Aby szybko przeszło!!!

Myla, na pewno mu się podobasz!!!! Niech by spróbował inaczej choćby pomyśleć!!! :-)

Myla OMG kurde dobrze ze tylko tak sie skonczylo :( a tych rodzicow to bym *&^%^&* przeprosili cie chociaz /?

my nie mamy zdjecia w GW :( bo w swieta nikt nie przyszedl robic - leniuchy hahaha

reklama
Do góry